Echtpaar in Help, mijn man is Klusser! op het randje van scheiding

hmmik

Het stel ziet het niet meer zitten

Na een aantal seizoenen van Help, mijn man is Klusser! denk je dat je het ergste wel hebt gezien. Niets blijkt echter minder waar. De aflevering van gisteravond maakte niet alleen bij presentator John Williams veel los, maar liet ook de kijkers vol verbazing achter.

Hulp

In de aflevering van gisteren zocht Jennifer de hulp van het Help, mijn man is Klusser!-team op. De bezorgde dochter kon het niet langer aanzien dat haar moeder Birgit en stiefvader Erik al jaren in een bouwval wonen. Maar op die hulp zat stiefvader Erik niet bepaald te wachten…

Echtscheiding

In eerste instantie leek het er nog op dat Erik open stond voor hulp, maar later in de aflevering komt hij daarop terug. Hij is zelfs boos op het klusteam. Als het team aan de slaapkamer wil beginnen is Erik er al klaar mee. “Wat wil je hier leeg halen? Waarom? Ik wil geen behang in mijn huis!” Hij stormt de kamer uit. “Ze respecteren me niet en dan is het klaar.”

En daar blijft het niet bij, want Erik begint zelfs aan zijn relatie te twijfelen. “Ik stop ermee. Het is me te zwaar”,  aldus Erik. “Ik zit erover te denken om de keet in de verkoop te doen en een echtscheiding aan te vragen. Ik ben nooit akkoord gegaan met dit programma. Ik heb me nog nooit zo nutteloos gevoeld.”

Vooruitgang

Gelukkig weet presentator John tot hem door te dringen en gaat hij in gesprek met zijn vrouw. Een paar weken later als John terugkomt, lijkt het huis en hun huwelijk weer iets beter te zijn opgeknapt. Eind goed, al goed! Ook kijkers van het programma hadden het een en ander aan te merken op de aflevering. Bekijk. hieronder een aantal reacties.

Leers ook: Nee! Grey’s Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland

Bron: Superguide | Beeld: Help, mijn man is Klusser!