Tot welke edelsteen voel jij je aangetrokken? Dit zegt het over je persoonlijkheid!

edelstenen

Welke edelsteen jij kiest kan veel over je persoonlijkheid vertellen

Soms maken we keuzes die niet gebaseerd zijn op ons denken, maar op onze intuïtie. Je hart volgen is bij het maken van sommige keuzen de beste optie, iets wat ook deze edelstenen laten zien. Denk niet te lang na, kies er eentje en kijk wat dit over je persoonlijkheid zegt. 

Welke kies jij?

#1 Tijgeroog

Herinneringen zijn belangrijk voor je. Jij houdt vast aan datgene waar jij een gelukkig gevoel van krijgt. Je geheugen is ook je sterke kant. Vergeten zul jij niet snel en daardoor kun jij je zelfs nu nog dingen uit je kindertijd voor de geest halen.

#2 Pyriet

Jij bent heel creatief en zult altijd bezig zijn met nieuwe ideeën en concepten ontwikkelen. Stilzitten is niet jouw sterke kant en dat moet je ook vooral niet doen. Probeer naar je creatieve geest te luisteren en je zult zien dat je dan ook rust vindt.

#3 Citrien

Tijd is heel belangrijk voor je. Jij zorgt dat alles wat je doet met een reden gebeurt en nooit voor niets is. Jij kan er dan ook absoluut niet tegen als mensen te laat zijn en je bent zelf altijd heel stipt.

#4 Lazuursteen

Jij bent een echte charmeur. Mensen verbazen zich altijd over hoe jij mensen om je vinger windt en zijn jaloers op het plezier dat jij hebt in je leven. Jouw optimistische en open kijk op de wereld is iets waar jij nog veel aan gaat hebben.

#5 Jaspis

Romantiek is iets dat heel belangrijk is voor jou. Je zult altijd je beste beentje voor zetten om ervoor te zorgen dat hiervan voldoende is in je leven. Jij bent tevens heel goed in het aanvoelen van de gevoelens van anderen en zult altijd bereid zijn om te helpen.

#5 Malachiet

Jij houdt van mensen. Je verzamelt ze graag om je heen en bent niet bang om een diepe en innige relatie aan te gaan op zowel vriendschappelijk als romantisch vlak. Jij kan dingen en situaties goed analyseren en zult nooit iets ondoordachts doen.

Lees ook: Dit zegt jouw Chinese jaardier over je persoonlijkheid

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Apost | Beeld: fotomontage