/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fcontent-cdn.dingenvoorvrouwen.nl%2F2019%2F01%2FMiranda-Kerr.jpg)
Zo blijft ze er fantastisch uitzien
We zijn maar wat gefascineerd met wat anderen eten. Helemaal de voedingsschema’s van celebs nemen we graag onder de loep. Zo eet Sylvie Meis supergezond en laat zangeres Cher melkproducten zoveel mogelijk staan. Dit keer waren we benieuwd wat een supermodel gedurende de dag eet en zochten we uit wat Miranda Kerr op een dag eet.
Er staat een aantal lekkere gerechten op het menu.
Miranda Kerr
De Australische Miranda Kerr is sinds 2003 model, maar werd bij het grote publiek voornamelijk bekend toen ze de titel van Victoria’s Secret Angel in de wacht sleepte in 2007. Tevens kennen velen haar als de ex van Orlando Bloom met wie ze drie jaar getrouwd was. Samen kreeg het stel zoontje Flynn. Inmiddels is Miranda getrouwd met de oprichter van Snapchat, Evan Spiegel, met wie ze zoontje Hart Spiegel kreeg. Miranda werkt niet meer als Victoria’s Secret Angel maar sleept nog steeds prestigieuze klussen als model in de wacht en heeft ze haar eigen cosmeticalijn. Tevens is ze veel bezig met voeding en trainen en deelde met Harper’s Bazaar hoe haar dagmenu eruitziet.
Dagmenu
Miranda Kerr is niet alleen model, maar ook nog eens moeder en zakenvrouw. Ze heeft veel energie nodig en vindt het daarom belangrijk om gedurende de dag voeding te nuttigen die rijk is aan voedingsstoffen. Zo ziet haar menu eruit:
Ontbijt
Citroenwater: voordat Miranda iets eet start ze de dag altijd met heet citroenwater.
Smoothie: als ontbijt maakt ze vaak een smoothie. Deze bestaat uit amandelmelk, papaya, spinazie, blauwe bessen, frambozen, amandelboter en hier doet ze nog een supplement van haar Kora Organics skin food in.
Pannenkoeken: voor haar zoon maakt Miranda graag kleine pannenkoeken. Deze pannenkoeken maakt ze van 2 eieren, havermout en een kleine banaan. Ze doet de ingrediënten in de blender en dan is het beslag al klaar. Ze bakt de pannenkoeken in kokosolie. Ze serveert de pannenkoeken met frambozen en kokosnectar.
/https%3A%2F%2Fwww.dingenvoorvrouwen.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F01%2Fpannenkoekjes.jpg)
Benieuwd wat er nog meer op het menu staat? Lees het op de volgende pagina.
Pagina 1/2
Lunch
Zalmfilet: tussen de middag bereidt ze zalmfilet met geperste knoflook, kurkuma en citroen. Hierbij serveert ze een salade
Salade: de salade bestaat uit rucola, spruitjes, komkommer, paarse bloemkool en avocado. Deze snijdt ze in kleine stukjes en roert ze door elkaar. De saladedressing maakt ze zelf en bestaat uit een beetje appelciderazijn, olijfolie, citroensap en een snufje zeezout.
Diner
Kip: het favoriete avondeten van Miranda is langzaam gebraden kip. Deze maaltijd moet maar liefst 7 uur in de oven. Aan de kip voegt ze ui, knoflook, citroen, kurkuma en rozemarijn toe. Ze serveert de kip graag met zoete aardappelpuree.
Salade: Tevens maakt ze altijd een vullende salade voor het diner. Deze maakt ze weleens van spinazie, rode kool, peterselie, koriander, komkommer, groene olijven, Halloumi kaas, zonnebloempitten, pijnboompitten en selderij.
Bekijk in de onderstaande video hoe het model haar voeding combineert met werken en trainen.
Lees ook: Niet aan beginnen: het Pioppi dieet is niet goed voor je.
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Daily Mail, Harpers Bazaar | Beeld: videostill