Ehm, wat?! Het bizarre overlijdensbericht van deze vrouw gaat het hele internet over

Het overlijdensbericht van Cornelia is wel heel bizar

Het overlijdensbericht van de 82-jarige Amerikaanse Cornelia June Rogers-Miller, dat afgelopen juni in de plaatselijke krant The Cherokee Scout stond, gaat viraal om een aparte reden. Er staat namelijk letterlijk in het bericht dat de bejaarde dame ‘helemaal niet gemist gaat worden’. Het krantenberichtje gaat om deze reden het hele internet over en is inmiddels als duizenden keren gedeeld op sociale media. 

Geen uitvaartplechtigheid
In het bericht staat dat June geen hobby’s had, niets bijdroeg aan de maatschappij en dat drugs haar grote liefde waren. “Een vriendelijk woord of een goede daad waren heel zeldzaam bij haar (…) Wij verwoorden de mening van het merendeel van de familie als we zeggen dat haar aanwezigheid niet gemist zal worden. Er zullen heel weinig tranen vloeien voor haar”, staat er verder. De maker van het bericht laat ook weten dat er geen uitvaartplechtigheid heeft plaatsgevonden “voor de vrouw die haar hele leven families uit elkaar dreef”.

Liefhebbende vrouw
De zoon van de vrouw is verbaasd over het bericht – hij kan niet geloven dat iemand zoiets doet. “Wie doet zoiets triest? Mijn moeder was een liefhebbende vrouw met een groot hart”, laat hij weten. Hij schreef een nieuw overlijdensbericht voor zijn moeder dat het plaatselijke krantje kosteloos zal plaatsen. De zoon verdenkt zijn zus van het schrijven van het schokkende overlijdensbericht, maar zij ontkent elke betrokkenheid.

Meer lezen?

Bron: Nieuwsblad.be | Beeld Cherokee Scout