Ellie vertelt: ‘Door mij verlieten mijn vriend en zijn familie de bruiloft van zijn zus’

Bruiloft

‘Ik ben niet meer welkom bij mijn schoonmoeder’

Ellie en haar vriend Siebren zijn een halfjaartje samen wanneer ze wordt uitgenodigd op de bruiloft van zijn zus. Ellie bood aan om te rijden, omdat de vader van Siebren zijn voet had gebroken. Ze spraken af om tussen negen en tien uur naar huis te gaan, maar dat verliep wat anders dan verwacht… Ellie deelt haar verhaal op Reddit.

Pijnlijke benen en rug

De bruiloft van Siebren’s zus was hartstikke leuk, alleen kreeg Ellie rond een uurtje of zes al last van haar benen en rug. “Ik heb ongediagnosticeerde pijn in mijn rug en benen waar mijn artsen momenteel naar kijken”, vertelt Ellie. Rond een uur of tien benoemd ze de pijn aan haar vriend en vraagt ze of ze bijna naar huis kunnen gaan. “Zijn moeder wou nog een halfuurtje blijven. Dat begreep ik, het was tenslotte de bruiloft van haar dochter.”

Steeds later

Een half uur later vraagt ze weer aan Siebren of ze naar huis gaan, waarop zijn moeder weer aangeeft nog een halfuurtje te willen blijven. “Op dit moment had ik zoveel pijn, dat ik op een bankje zat te huilen. Als iemand vroeg wat er was, deed ik alsof er niets was omdat ik de aandacht niet wou trekken”, vertel Ellie. Om half 12 waren ze er nog. “Siebren’s zus gaf aan dat ze het oneerlijk vond dat wij haar moeder probeerden weg te halen”, vertelt Ellie. “Mijn vriend zou me toen naar huis brengen, en later terugkomen voor de rest. Toen hij dat aan ze ging vertellen, kwamen ze allemaal mee. Het bleek dat zijn vader ook al veel pijn had en graag weg wou.”

Boze schoonmoeder

Voor drie dagen kon Ellie niet staan, zoveel pijn had ze. “Siebren ging langs zijn moeder en probeerde uit te leggen hoeveel pijn ik had. Ze luisterde niet en gaf aan dat het beter was als ik de komende tijd niet meer langs kwam.” Siebren kwam voor haar op en gaf aan dat ze niets aan de pijn kon doen.

“Ben ik de klootzak hier omdat ik een ongediagnosticeerde handicap heb?”, sluit Ellie haar verhaal af. Wat vind jij ervan?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam hahahahelp_me.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels