Er bestaat nu kaas met proseccosmaak én het is roze

roze kaas

Maar of het ook lekker is…

Er lijkt maar geen einde te komen aan al die voedselhybrides. Eerst kwam de cronut, een kruising tussen een donut en een croissant, toen kwam de krokodel, een kroket en frikadel in één, en nu is er nog een etenswaar dat in het rijtje opgenomen kan worden: kaas met proseccosmaak.

Het is zo gek niet te bedenken of het is er.

Nieuwe smaak
De feestdagen komen eraan en bedrijven proberen van alles om in de belangstelling te komen zodat consumenten hun producten kopen. Nu is het aan een The Great British Cheese Company om de spotlight op zich te vestigen. Het bedrijf komt namelijk met een Wensleydale kaas die een frambozen proseccosmaak heeft. O boy

Smaak
Dat klinkt natuurlijk best vreemd. Zelfs de grootste kaaskoppen zullen het kaasje misschien aan zich voorbij laten gaan, maar eigenlijk is het niet eens supervreemd. Wensleydale wordt namelijk nog weleens gegeten in combinatie met fruit, zoals cranberry’s. Dus ja, misschien dat de nieuwe creatie -die overigens roze is!- best lekker smaakt.

Kopen
Een roze kaasje van Great British Cheese Company kost £4.50 en is te bestellen via de website van de kaasmakerij. Breng je een bezoekje aan de webshop? Dan zul je zien dat de proseccokaas niet de enige unieke combinatie is. Je vindt er bijvoorbeeld ook een groene cheddarkaas!

kaas

Lees ook: Er bestaan chocoladeletters met Licor 43!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Metro | Beeld: Great Britsh Cheese Company