Dit heeft de feestmaand voor jou in petto volgens je horoscoop

feestmaand
De feestmaand is een drukke maand

December staat ook wel bekend als de feestmaand. De Sint is weer naar Spanje vertrokken en nu kan de kerstpret écht beginnen. Hoewel de decembermaand ook een hectische maand is, staat december vooral in het teken van gezelligheid. Ben jij benieuwd hoe de decembermaand jou vergaat? Dit kun je verwachten van de feestmaand volgens je sterrenbeeld.

Dit kun je verwachten.

1. Ram

De novembermaand was voor jou wat chaotisch en nu ga je de hectische decembermaand in. Blijf echter rustig en probeer positief te blijven. Er staan namelijk leuke dingen op je te wachten, ook al weet je dat zelf nog niet. Durf risico’s te nemen om toffe dingen te ontdekken. Jij gaat een paar fantastische feestdagen tegemoet en er wacht je een fantastisch 2020!

2. Stier

De maand december wordt voor jou drukker dan druk. Je wilt alles tiptop in orde hebben voor de feestdagen en rent daarom van hot naar her. Bovendien voel je je ook nog eens avontuurlijk, waardoor je het extra druk hebt, maar je decembermaand wordt er wel een voor in de boeken. Probeer het echter af en toe ook eens rustig aan te doen, om te voorkomen dat je oververmoeid aan het nieuwe jaar begint.

3. Tweelingen

Je hebt een bewogen jaar achter de rug en kunt niet wachten om het nieuwe jaar in te luiden. Probeer 2019 echter nog niet vaarwel te kussen, want de decembermaand kan voor jou ook al de start zijn van een nieuw avontuur. Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad, maar je moet er wel voor openstaan.

4. Kreeft

Je hebt veel energie en kunt niet wachten om de feestdagen te vieren. Hoewel je barst van de energie, ben je (onderbewust) toch wat onrustig. Wellicht zit iets van het afgelopen jaar je dwars, wees eerlijk tegen jezelf en probeer dit op te lossen. Er zal een last van je schouders vallen en je kunt met volle teugen genieten van de decembermaand.

5. Leeuw

Voor de Leeuw was de feestmaand eigenlijk al in november begonnen. De Leeuw is energiek en geniet optimaal van de kerstsfeer. Je bent helemaal in je element en ondanks alle drukte rondom de feestdagen, beleef jij de decembermaand erg relaxed. Met dezelfde mindset start jij het nieuwe jaar.

Lees meer op de volgende pagina.

Pagina 1/2