Dit heeft de feestmaand voor jou in petto volgens je horoscoop

6. Maagd

Het is tijd om plezier te maken! Maagden kunnen soms lang piekeren over iets kleins, maar probeer dat deze maand -en het aankomende jaar- los te laten. Je bent gezegend met lieve vrienden en familie en probeer deze maand daarom eens (spontaan) met ze af te spreken om samen in de feeststemming te komen. Probeer te genieten van de kleine dingen en je zult 2020 groots ervaren.

7. Weegschaal

De Weegschaal is altijd een plezier om bij te zijn, vooral tijdens de feestdagen. Je staat altijd voor iedereen klaar en probeert het ook iedereen naar de zin te maken, maar vergeet je jezelf niet? Zeg eens wat vaker ‘nee’ tegen mensen en zet jezelf eens op nummer één. Zo kun jij ook optimaal genieten van de feestdagen. Stel ook in het nieuwe jaar jezelf eens vaker voorop, om een groot succes te maken van 2020.

8. Schorpioen

Hoewel je soms een stresskipje kunt zijn, ben je helemaal in je element tijdens de feestmaand. Het is alles of niets bij jou en zonder moeite weet je het kerstgevoel op iedereen over te brengen. Ook ben jij een echte keukenprins(es) die voor iedereen wel wat lekkers kan klaarmaken. Jij gaat met veel energie het nieuwe jaar in waardoor 2020 hét jaar is om je dromen achterna te gaan.

9. Boogschutter

Nu de decembermaand is aangebroken, kun jij je geluk niet op. Je bent ook deze maand genereus naar anderen en komt altijd met de leukste cadeaus. Je vriendelijkheid en vrijgevigheid worden beloond. Het gezegde luidt immers ook: wie goed doet, goed ontmoet. Let echter wel op je portemonnee, doordat je het iedereen zo graag naar de zin wilt maken, kun je dit behoorlijk voelen in je beurs.

10. Steenbok

Een nieuw begin, start voor jou niet vanaf 1 januari, maar al in december. Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad, die spannend zijn, maar die je ook moet durven aangaan. Je krijgt er veel energie van, waardoor je met veel plezier het nieuwe jaar start.

11. Waterman

Je hebt een druk jaar achter de rug, maar nu – ondanks de drukke decembermaand – kun je eindelijk relaxen tijdens de feestdagen. Ook komt er een nieuw avontuur op je pad, dat voor veel leuke dingen gaat zorgen. In 2020 kom je een stuk dichterbij het realiseren van je dromen.

12. Vissen

Meestal laat jij alle festiviteiten van de decembermaand aan je voorbijgaan. Doe het dit jaar echter anders en ga in op alle kerstvreugde. Ga eens naar een leuke Weihnachtsmarkt of ga op creatieve tour en maak een leuk kerststukje of maak je eigen kerstkaarten. Houd het enthousiasme ook in het nieuwe jaar vast en je zult een topjaar krijgen.

Lees ook: Dit is de beste leeftijd om moeder te worden volgens je sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Purewow, The Wild Child, Elite Daily | Beeld: Pexels