Heftig! Dit meisje filmt per toeval hoe makkelijk iemand iets in je drankje kan doen…

drankje

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Je moeder drukte het je vroeger al op je hart als je uitging: laat je drankje niet zomaar ergens staan en let er goed op. Helaas zijn er mensen die verkeerde bedoelingen hebben en daarom iets in je drankje doen. We hebben er echter nooit bij stilgestaan hoe makkelijk dat kan gaan, dat blijkt wel uit het filmpje dat een festivalganger op social media plaatste. 

Wij schrokken heel erg van de beelden.

Waarschuwing

De lente is aangebroken en we mochten al genieten van de eerste zonnestralen. Ook schieten de aankondigingen van de leukste feestjes en hipste festivals weer als paddenstoelen uit de grond. Als je naar een feest gaat, heb je iemand vast weleens horen zeggen dat je op je drankje moet letten. Een waarschuwing die je serieus moet nemen, zo blijkt uit een filmpje dat twee vriendinnen op een festival maakten.

Drugs

De meiden hadden de tijd van hun leven op het feest en wilden dit vastleggen door een filmpje te maken. Ze schrokken zich echter kapot toen ze de beelden van het festival terugkeken. De festivalgangers hadden vastgelegd hoe iemand, in een fractie van een seconde, iets in het drankje van een van de meiden doet. De vriendinnen deelden de video op Twitter om anderen te waarschuwen. Bekijk de video hieronder.

Lees ook: Dit is volgens Dr. Oz dé manier om je tanden op een natuurlijke manier te bleken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: News.com.au | Beeld: Pixabay