Even loeren: deze gigantische villa in Blaricum is een waar droomhuis

gigantische villa blaricum

Voor ‘slechts’ 5,5 miljoen euro is dit paleisje van jou

Heb jij weleens gedroomd van een villa in Het Gooi? Dan heb je geluk, want op Funda staat momenteel een prachtig exemplaar te koop in Blaricum. Je moet er wel luttele miljoenen voor neerleggen, maar dan heb je ook wat. Misschien blijft het voorlopig bij een droom, maar kijken mag altijd, toch? Ook als je gewoon benieuwd bent hoe zo’n gigantisch huis er vanbinnen uitziet.

Gigantisch woonoppervlak 

Misschien haak je al af bij het horen van de prijs. Begrijpelijk, want niet iedereen heeft ruim 5,5 miljoen euro op de bank staan. Toch zijn we stiekem heel nieuwsgierig hoe zo’n luxe villa er nou aan de binnenkant uitziet. Want wat krijg je eigenlijk voor zo’n groot bedrag? In dit geval een prachtig ingericht paleisje met een woonoppervlak van 664 m². Het totale perceel betreft maar liefst 3.792 m², wat betekent dat je er een gigantische tuin bij krijgt met in ieder geval vier terrassen.

Vijftig meter oprijlaan 

Het huis zelf bereik je door de vijftig meter lange oprijlaan op te rijden. De villa heeft maar liefst negen kamers, waarvan vijf slaapkamers. De master bedroom is voorzien van eigen luxe badkamer, van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er nog twee andere badkamers in het huis. En wat is een villa zonder luxueus binnenzwembad? Mocht je liever een buitenzwembad willen, dan heb je geluk. In de tuin ligt al een bassin van zo’n 60 m² dat gemakkelijk kan worden getransformeerd tot zwembad.

Keuken en televisiekamer 

De drie woonlagen van het huis bestaan uit een woonverdieping, onderverdieping en slaapverdieping. En als extraatje is er ook nog eens een gigantische zolder, mocht je nog niet genoeg opbergruimte hebben op de overige woonlagen. Je stapt de woonverdieping binnen in een riante ontvangsthal met garderobe én gastentoilet. Als je verder gaat kom je een zeer riante living tegen, onderverdeeld in woonkamer, loungeruimte en televisiekamer. Ook is er een ruime werkkamer. De moderne (en gigantische) woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Geniet van je maaltijden in een aparte eetkamer annex dining. Vanuit alle ruimten op de woonverdieping heb je openslaande deuren naar de terrassen, met een prachtig uitzicht op de tuin.

Wijnkelder en mega garage 

Op de onderste verdieping vind je het spectaculaire binnenzwembad met onderwaterverlichting en jetstream. Op zonnige dagen kun je de deuren openslaan naar het zonneterras, want het zwembad ligt op de zonzijde van de villa. Ook is er een sauna, fitness, relaxruimte en een badruimte. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit paleisje: de villa heeft namelijk een wijnkelder! En om het compleet te maken heeft de benedenverdieping en inpandige garage voor minimaal zes auto’s, inclusief verwarmde hellingbaan en oplaadpunt.

Maandlasten

Wat een droomhuis hè? Als jij jezelf wel ziet wonen in dit stulpje, dan kun je het kopen voor €5.545.000. Je moet dan wel bereid zijn om de maandelijkse hypotheeklasten van €22.840 te betalen. Tja, je moet er iets voor overhebben! Benieuwd naar de foto’s van deze gigantische villa? Die kun je hier bekijken.

Lees ook: Gluren bij de buren: dit is het állergrootste huis dat te koop staat op Funda

Bron en beeld: Funda