Harry Potter-fans opgelet: alle acht delen komen binnenkort op Netflix!

Welke fan van Harry Potter gaat hier heel blij mee zijn?

We hebben heel goed nieuws voor alle die hard Harry Potter-fans: alle Harry Potter-films komen op Netflix te staan! Kun jij ook geen genoeg krijgen van de magische avonturen van Harry Potter? Hou dan je hart maar vast, want vanaf 1 november zijn alle delen te zien op Netflix.

Klaar om te binge watchen?

Netflix

Op Twitter is gister een video geplaatst door de Franse en Belgische afdeling van Netflix. In de video is de iconische tune van de Harry Potter films te horen. In de afsluiting van de video is de mededeling te zien dat de acht films vanaf 1 november op populaire streamingsdienst te zien zijn.

Harry Potter films

De bekende boekenreeks van schrijfster J.K. Rowling, die ze tussen 1997 en 2007 schreef werden ontzettend populair. Niet lang daarna werden de boeken verfilmd, en ook dit was een groot succes. Netflix lijkt nu zijn grote slag te slaan door alle films op de streamingsdienst aan te bieden. Iets dat tot nu toe op nog geen enkele streamingsdienst te zien was. Vanaf 2001 tot 2011 draaiden alle films van Harry Potter in de Nederlandse bioscopen. De films leverden in totaal een bedrag op van maar liefst 6,7 miljard euro.

Lees ook: Movienight! Deze kerstfilms verschijnen in november al op Netflix

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Pixabay