Koukleum? Je hebt nooit meer koude voeten met deze heerlijke deken

deken

Met deze deken kom je de winter wel door

Als een ding wel heel erg stom is, zijn dat wel koude voeten. Een paar sokken helpt dan niet en je kunt natuurlijk zo goed en kwaad als maar kan een tweede paar sokken aantrekken. Maar in dat geworstel heeft toch ook niemand zin? Lidl komt met de oplossing. De budgetsupermarkt komt namelijk met een deken die wel raadt weet met koude voeten. 

Lekker voor een avondje op de bank, samen met een filmpje en een kop warme thee.

Met sokken
Het is misschien wel een van onze favoriete budgetsupermarkten in Nederland: de Lidl. Het model Heidi Klum bracht hier onlangs al verscheidene kledingcollecties uit en de supermarkt staat bekend om haar goedkope producten van goede kwaliteit. Nu introduceert Lidl een compleet nieuw product, namelijk de zogenaamde Bootsy Woondeken. Deze bijzondere deken ligt vanaf nu in de schappen bij de meeste Lidl-filialen. Aan de onderkant van het dekentje zitten namelijk sokken! Ideaal voor de koukleum die altijd koude voeten heeft.

Favoriete deken
Perfect voor de koude winterdagen als je lekker op de bank een filmpje op Netflix gaat kijken. Vanzelfsprekend wordt ook dit product weer voor een zacht prijsje aangeboden bij de Lidl, namelijk voor €12,99. Het dekentje is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder bruin, aubergine en antraciet. Geen tijd om langs de winkel te gaan? Dan bestel je ‘m toch gewoon online? Via deze webshop van Lidl heb je je nieuwe favoriete dekentje zo in huis!

supermarkt Lidl deken

Lees ook: Heb jij het ook altijd koud? Dit eten maakt je snel weer warm!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash