Het grootste winkelcentrum van Nederland komt in déze stad te staan

Wij kunnen niet wachten!

Hou je van winkelen? Dan kun je je geluk waarschijnlijk niet op als je dit hoort: er komt namelijk een nieuw winkelcentrum in Nederland en hij wordt werkelijk waar echt enórm. Het winkelcentrum komt in de Zuid-Hollandse plaats Leidschendam te staan en gaat naar verwachting in 2019 open. 

Het winkelcentrum Leidsenhage zal een grote metamorfose krijgen!

Mall of the Netherlands
Het huidige winkelcentrum zal met de grond gelijk worden gemaakt; het oude winkelcentrum met een oppervlakte van 75.500 vierkante meter zal plaatsmaken voor een nieuw winkelcentrum van 117.000 vierkante meter groot. Ook komt er een nieuwe naam, het nieuwe winkelcentrum zal Mall of the Netherlands gaan heten. In het nieuwe winkelcentrum kun je niet alleen winkelen, maar ook naar de film en eten. Een compleet dagje uit dus.

Nog even wachten
Niet alleen kun je er naar hartelust winkelen, ook kun je er een filmpje pakken in de tien zalen tellende bioscoop. Ook kun je gerust met de auto komen; met maar liefst 4000 parkeerplekken is de kans groot dat je die wel kwijt kunt. Je kunt onder het winkelen ook even naar de wc in een van de toiletruimtes en voor moeders wordt er een ruimte voor het geven van borstvoeding ingericht. Heb je voor het shoppen boodschappen gedaan en moet je dat koel houden? Dan kun je het in een gekoeld kluisje deponeren. Op dit moment wordt het oude winkelcentrum al gesloopt, maar we moeten nog ongeveer twee jaar wachten tot Mall of the Netherlands open gaat.

Wij hebben er zin in!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest! 

Bron: Glamour | Beeld: videostill