Hilarisch: moeder bedenkt lijst met eisen voor aanstaande schoondochter

schoonmoeder

Nummer 5: ‘Onthoud dat ik je kan wegsturen’

We kunnen ons voorstellen dat je als ouder het beste wil je voor kind en daarom ook de nodige eisen stelt aan een eventuele schoonzoon- of dochter. Echter had deze moeder wel heel veel eisen voor haar aanstaande schoondochter, want ze stelde een hilarische lijst op.

Regel 1

Een TikTokker ontdekte namelijk via social media dat de moeder van haar vriend een lijst had gedeeld met daarop tien regels waaraan zij zich zou moeten houden als schoondochter. Met stipt op nummer één: ‘mijn zoon is niet jouw pinautomaat’. Oké, duidelijk…

‘Ik kan je laten verdwijnen’

Nummer een klinkt op zich nog redelijk logisch, maar daarna worden de regels steeds strenger. ‘Als je er als een stripper uitziet, moet je weg’, ‘Als ik seksuele berichtjes op mijn zoons telefoon ontdek, moet je weg’, ‘Als ik je niet leuk vind, moet je weg’ en ‘Ik kan je laten verdwijnen’, zo staat er op de lijst. En als dat je nog niet genoeg heeft afgeschrikt gooit de moeder er nog even een schepje bovenop.

Waarschuwing

‘Je bent niet de baas over hem’, oppert de moeder. ‘Als je je een weg baant langs al deze regels en je al bluffend een ring om je vinger weet te krijgen, zal ik iets veel ergers zijn dan alleen de moeder van je vriend. Ik zal je schoonmoeder zijn. Ik weet hoe ik de gevangenis kan ontwijken.’ Oei!

Lees ook: Man: ‘Is het raar als ik mijn schoondochter vraag om een beha aan te doen?’

Bron: Tagmag | Beeld: Unsplash