Houd je van roze? Dan is dit hét huis voor jou!

Funda

Jep, vrijwel het hele interieur is roze…

De een houdt van een wit interieur, de ander ziet graag veel hout terug in haar huis en de ander houdt weer van kleur, bijvoorbeeld roze. Onlangs verscheen een huis op Funda met een compleet roze interieur. En met compleet roze interieur bedoelen we ook de de muren, de garagedeur en jawel, óók de vloer. 

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit bijzondere huis op Funda, de droom van elke roze-gek.

Funda
Wij kunnen uren op Funda doorbrengen, heerlijk snuffelen in allerlei soorten huizen. Grote huizen, kleine huizen, rommelige huizen en oude huizen: we krijgen er geen genoeg van. Sommige huizen zijn zó extreem dat ze daardoor een hit worden op internet. Dit roze huis is er weer zo eentje.

Roze, roze, roze
Er was de afgelopen week één huis in Olst dat heel populair was. Niet door de ligging of de ruimte, maar door de vrij heftige inrichting. Er is in het huis namelijk wel héél veel roze te zien: van de muren tot het meubilair en de accessoires. Het moge duidelijk zijn: er woont hier een liefhebber. Kijk en geniet, zou jij er willen wonen? Bekijk alle foto’s hier!

     Foto’s: Funda©

Funda-verslaving
Wist je trouwens dat Funda-verslaving echt een ding is? Nederlanders kopen per maand zo’n 12.000 huizen, maar ze bezoeken 22 miljoen keer per maand de grootste huizenwebsite Funda! Wil jij erachter komen of je ook Funda-verslaafd bent? Doe hier de quiz van NRC Handelsblad!

Lees ook: Dít is waarom je je telefoon elke dag een kwartiertje moet uitschakelen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Funda