Huh? Dit zijn de echte namen van deze BN’ers!

De namen die wij kennen zijn niet hun echte namen!

Je wist ongetwijfeld al dat Amerikaanse beroemdheden wel eens een andere naam aannamen voor het beroemde bestaan. Het geeft een stukje anonimiteit en dat vinden veel celebrities fijn. Wij hadden echter geen idee dat dit in Nederland ook het geval was.

De namen die wij gebruiken zijn niet hun echte namen!

 • Gordon
  Gordon is een enorme grappenmaker op de televisie maar wist je al dat hij ons ook voor de gek houdt over zijn echt naam. Gordon heet officieel Cornelis Willem Gordon Heuckeroth. Wij snappen wel dat hij voor Gordon gekozen heeft. Wat een lange naam!
 • Glennis Grace
  Ook Glennis heeft bij haar geboorte een andere naam gekregen. Deze beeldschone zangeres heet officieel Glenda Betta. Had jij die verwacht?
 • Jan Smit
  Jan heet helemaal geen Jan of Jantje. Voluit heet deze Volendamse zanger Johannes Hendricus Maria Smit, maar dat zal waarschijnlijk niet zo praktisch zijn op een CD-hoesje.
 • Waylon
  Zanger Waylon gaat ons vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en voor zo’n internationale carrière is een Engels klinkende naam natuurlijk veel praktischer. Zijn originele naam is: Willem Bijkerk.
 • Hans Klok
  Zelfs onze Nederlandse tovenaar tovert een nieuwe naam tevoorschijn. De goochelaar met het wapperende blonde haar heet officieel Johannes Franciscus Catharinus Klok. Mysterieus klinkt het wel…

Lees ook: Deze BN’er sleepte de titel voor Best Geklede Man van 2017 in de wacht 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill