Wat? Je gelooft nooit dat dit fantastische huis maar twee meter breed is

In dit huisje van twee meter breed wil je wonen!

Het leven in een klein huisje, ook wel een tiny house genoemd, wordt steeds populairder. Leven zonder onnodige ballast en genoegen nemen met ‘genoeg’, dat is waarom mensen in een piepklein huis willen leven. Net als in dit huisje, dat maar twee meter breed is. 

Vanbinnen ziet het er echter fantastisch uit!

Twee meter breed

Het extreem smalle huisje is maar twee meter breed en staat in Londen. Het staat te koop voor 1,2 miljoen euro en is een zogeheten gap house: een woning die is ontworpen om in smalle en dichtbevolkte straten te passen. Het is eigenlijk een huis dat is gebouwd in een steeg om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in een stad. In 2013 is het huis helemaal gerenoveerd door een gerenommeerde designstudio en dat is te zien: het huis is briljant ingericht.

Ruimtelijk

De makelaar is erg te spreken over de smalle woning: “Door de bijzondere verhoudingen van het huis is het uniek en hier zijn er niet veel van.” Over de inrichting is goed nagedacht: er is gebruik gemaakt van open kasten om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. Tijdens de verbouwing is aan iedere verdieping een kamer toegevoegd met veel dakramen om een lichter geheel te creëren. Ook zit er zelfs een schattige tuin bij het huis! Wij zouden er wel willen wonen.
Voor meer info kun je hier kijken.
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: Elle | Beeld: fotomontage