Je kunt weer goedkope lingerie scoren tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop

Iemand nog een nieuwe beha nodig? 

Fans van Hunkemöller zijn vast wel bekend met de fabrieksverkopen die de lingerieketen zo nu en dan houdt. Ook in 2019 vindt het heugelijke gebeuren weer plaats en wellicht sneller dan je denkt. Van 23 tot en met 26 januari kun je weer goedkope lingerie scoren tijdens de jaarlijkse fabrieksverkoop in Ahoy.

Je moet er alleen wel op tijd bij zijn.

Enorme opkomst

Lange rijen om überhaupt naar binnen te kunnen om vervolgens te moeten zoeken naar jouw maat. Duizenden dames en enkele heren, die worden meegenomen ter versterking, draaien er hun hand niet voor om. De afgelopen jaren stonden er enorme rijen voor de ingang van het evenement en dit jaar wordt dezelfde drukte weer verwacht. Op Facebook hebben al 11.000 mensen aangegeven te komen.

Nóg goedkoper

Vorige edities waren de items al op de kop te tikken voor een prikkie, maar dit jaar kun je voor nog minder geld lingerie kopen. “In tegenstelling tot de vorige keren is tijdens deze fabrieksverkoop alles te koop voor 2,50 euro. Van lingerie tot badkleding”, zo vertelt een woordvoerder van Hunkemöller aan het AD.

Van 23 tot en met 26 januari kun je in de grootste hal van Ahoy vanaf 10 uur ’s ochtends lingerie shoppen.

Wil je in de gaten houden waar en wanneer de Hunkemöller-fabrieksverkopen plaatsvinden? Bezoek dan deze pagina van Hunkemöller zelf. Hier is gedurende het hele jaar informatie te vinden over fabrieksverkopen en er zal als eerste informatie beschikbaar zijn over geplande fabrieksverkopen.

Lees ook: Na zoveel maanden moet je je beha vervangen, volgens experts

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pixabay