‘Ik ben erachter gekomen dat mijn moeder mijn stiefvader belazert’

stiefvader

De moeder wil stiekem naar Europa om af te spreken met een andere man

Samuel* zijn biologische vader is er nooit geweest. Zijn stiefvader Eddie was al in zijn leven sinds hij een klein jongetje was, en beschouwt hem dus ook als zijn vader. Maar als Samuel erachter komt dat zijn moeder vreemdgaat met iemand anders, weet hij niet wat hij moet doen.

Stiefvader

“Mijn stiefvader Eddie heeft mij altijd opgevoed als zijn eigen zoon”, begint Samuel zijn verhaal op het platform Reddit. “Hij heeft me altijd alles gegeven en me overal mee gesteund. Hij kocht mijn eerste auto voor me, hij begeleidde me in verschillende levensfases en leerde me kleine dingetjes zoals scheren. Ik beschouw hem niet eens als mijn stiefvader, maar als mijn vader.”

Appjes

“Vandaag gingen we uiteten en we reden met z’n drieën heen in de auto van mijn moeder”, vervolgt Samuel. “Maar toen mijn moeder op haar telefoon zat zag ik ineens een verdacht appje binnenkomen. Ik zat naast haar op de achterbank en keek stiekem vanuit mijn ooghoeken mee.” Maar toen zijn moeder doorhad dat hij meekeek, verstopte ze haar telefoon onmiddellijk.

“Ik werd nieuwsgierig en kon het maar niet loslaten”, gaat Samuel verder. “Dus toen we thuiskwamen van het etentje en mijn moeder ging douchen, ging ik snel naar haar kamer om in haar telefoon te kijken.”

Radeloos

“Maar wat ik zag was niet oké. Ze plant een reis naar Europa onder het mom van een ‘familiebezoek’, maar in werkelijkheid spreekt ze gewoon af met een andere man!”  Samuel is ten einde raad en weet niet wat hij moet doen. “Ik hou van mijn vader en ik voel me verschrikkelijk nu ik dit weet. Alles wat ik tegenover mijn moeder voel is nu alleen nog maar een wrok. Waarom zou je in hemelsnaam je man dit aan doen na alles wat hij voor je heeft gedaan?” Wat moet Samuel doen volgens jou?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam BrilliantEffects.

Lees ook: ‘Ik maakte een pestkop belachelijk omdat hij geen vader meer heeft’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels