‘Ik bracht het cadeau terug toen de bruiloft werd gecanceld’

cadeau

‘Ze vond het onaardig dat ik de bestelling had geannuleerd’

Emily’s* schoonzus Janice zou in september trouwen, maar helaas ging de bruiloft niet door omdat het stel uit elkaar ging. Emily had al een cadeau gekocht van de cadeaulijst en haar schoonzus wist daarvan. Toen het nieuws kwam dat de trouwerij niet doorging kon Emily het cadeau nog cancelen, maar Janice ging verhaal halen toen ze het cadeau niet ontving. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal.

Detail

“Mijn schoonzus zou in september trouwen”, begint Emily haar verhaal. Ze koos een item van de cadeaulijst die het koppel voor de bruiloft had samengesteld. Emily zag echter dat er een detail van het cadeau anders was dan dat Janice eerder eens had genoemd, dus checkte ze voor de zekerheid even of dit de variant was die ze bedoelde. “Daardoor wist ze precies wat ik hen cadeau wilde doen.” Het koppel verbrak vlak daarna de relatie en het cadeau was nog niet onderweg, dus cancelde Emily de bestelling.

Kerst

“Vorige week nam Janice opeens contact met me op. Aangezien ze wist dat ik het had gekocht en dat we ver weg wonen, was ze bang dat er iets mis was gegaan. Toen legde ik haar uit dat ik mijn bestelling had geannuleerd.” Janice was daar niet van gediend en deed aan haar moeder uit de doeken wat er allemaal aan de hand was. Daarop kreeg Emily een belletje van haar schoonmoeder. “Ze vindt dat het onaardig van mij was dat ik de bestelling had gecanceld. Ze vindt dat aangezien mijn schoonzus duidelijk door een moeilijke tijd gaat en Kerst er ook aan zit te komen, het gepast was geweest als we het cadeau nog steeds hadden gegeven.”

Duur

“Natuurlijk zijn de omstandigheden ongelukkig, maar het cadeau was rond de 700 euro en dat is echt een stuk meer dan wat ik normaal aan een kerstcadeau zou besteden.” Emily legt verder nog uit dat haar man in het leger zit en is uitgezonden, vandaar dat hij haar niet kan ondersteunen op dit moment. Heb jij goede raad voor Emily?

*Emily is niet de echte naam van de vrouw. Op Reddit doet ze haar verhaal onder de username Relative_Attempt6316.

Lees ook: ‘Mijn zus is boos dat ik niet al haar kinderen uitnodigde voor mijn bruiloft’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels