‘Ik kreeg een paniekaanval tijdens een ruzie met mijn vriend’

paniekaanval

‘Hij bleef maar schreeuwen en ik barstte in tranen uit’

Chiara* en Jason kregen een ruzie over iets heel erg kleins. Toch groeide deze ruzie uit tot een knallende ruzie, waardoor de twee hevig tegen elkaar aan het schreeuwen waren. De ruzie was zelfs zó erg dat Chiara een paniekaanval kreeg. Op Reddit doet ze haar verhaal. 

Lunchen

“Mijn vriend Jason was vroeg vrij en kwam rond lunchtijd thuis”, begint Chiara. “Hij zei dat ik me snel moest klaarmaken, omdat zijn ouders naar de stad zouden komen en we wel met hen konden gaan lunchen. Ik zat nog in mijn pyjama en verder was ik ook nog niet klaar omdat ik niet wist hoe laat hij thuis zou komen.” Toch bleef Jason aandringen en zei dat ze klaar moest zijn binnen 20 minuten.

Boos

“Ik werd boos op hem omdat hij me nooit van tevoren laat weten als hij iets plant”, vervolgt ze. “Ik moest me nog helemaal klaarmaken, dus ik zou 20 minuten nooit redden.” Jason snapte Chiara en zei uiteindelijk dat ze haar tijd moest nemen om zich klaar te maken, dus dat deed ze. “Toch bleef hij elke keer aandringen dat ik moest opschieten omdat hij niet te laat wilde komen bij zijn ouders.”

Chiara werd hierdoor weer boos op hem. “Ik zei dat als hij me ging opjagen, ik helemaal niet mee zou gaan. Maar hij ging door, dus ik stopte met mezelf klaarmaken en zei dat ik niet meer meeging. Ik was gewoon boos dat hij me nooit dingen vertelt. Jason werd ook boos en zei dat hij niet alleen naar zijn ouders kon gaan omdat hij dan niet zou weten wat hij moest zeggen waarom ik er niet ben.”

Paniekaanval

Na nog wat meer aandringen van Jason, besloot Chiara om toch mee te gaan naar zijn ouders. “Uiteindelijk kwamen zijn ouders niet eens meer, dus gingen we samen lunchen. Maar in de auto was ik stil omdat ik nog steeds boos was”, legt Chiara uit. “Toen begon Jason ineens onzin te roepen omdat hij zag dat ik boos was. Hij bleef maar schreeuwen en ik barstte in tranen uit.”

“Ik kreeg een paniekaanval, iets wat ik heel eng vond. Ik had nog nooit een paniekaanval gehad, dus ik wist ook niet wat ik moest doen.” Chiara legt uit dat Jason wel vaker schreeuwde in ruzies, maar dat ze dit nog nooit had meegemaakt. “Ik vond het heel heftig en wil dit niet nog eens meemaken, maar ik ben er wel bang voor. Wat moet ik doen?” Wat adviseer jij Chiara?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam ThrowRapropy.

Lees ook: ‘Mijn vriend is stiekem op een kampeertrip gegaan met een andere vrouw’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels