‘Ik neem alleen mijn dochter mee naar Disneyland’

disneyland

‘Mijn ex is hier absoluut niet blij mee’

Chris* en zijn ex Ivonne zijn de ouders van de vijftienjarige Lisa. Ivonne heeft een zoontje uit een nieuwe relatie en besloot haar beide kinderen mee te nemen naar Disneyland voor een weekend. Chris kwam er echter achter dat dit weekend allesbehalve leuk was voor Lisa en wil daarom zijn dochter nog een keer meenemen naar het pretpark. Ivonne is woedend. 

Gezin

“Ik heb een dochter van vijftien, Lisa, en mijn ex en ik waren erg jong toen we haar kregen”, begint Chris zijn verhaal op Reddit. “Toen Lisa jong was, hadden we niet veel geld en daarom gingen we nooit dagjes weg of op vakantie. Toen Ivonne en ik uit elkaar gingen, is ze opnieuw getrouwd en met haar nieuwe partner heeft ze een zoontje van zeven, Lars. Hij is zwaar autistisch en vindt het moeilijk om te communiceren. Hij wordt ontzettend boos als hij niet krijgt wat hij wil.”

Disneyland

“Ivonne en ik hebben het inmiddels financieel een stuk beter op orde. Daarom besloot Ivonne mijn dochter mee te nemen naar Disneyland samen met haar nieuwe partner en Lars. Ik belde met mijn dochter om te vragen hoe het was en ze barstte in tranen uit. Ze vertelde dat Lars constant woede-aanvallen had en hij daarmee eigenlijk de trip verpeste. Ze voelde zich ook schuldig want ze weet ook dat Lars daar zelf niks aan kan doen, maar Lisa vond het hierdoor vreselijk in Disneyland terwijl het altijd al haar grote droom was om daar een keer heen te gaan.”

Vakantie

“Vroeger konden we Lisa nooit meenemen naar pretparken, dus het brak mijn hart dat ze het niet leuk had. Ik heb verlofdagen opgebouwd dus om Lisa te troosten stelde ik voor dat ik haar meeneem naar Disney. Gewoon wij met zijn tweeën. Lisa was ontzettend blij en heeft me meerdere keren bedankt. Mijn ex was hier echter minder blij mee want toen ze belde was ze woedend en zei ze dat ik een klootzak was. Ze neemt me dit absoluut niet in dank af en nu vraag ik me af of dit een verkeerde zet was.” Wat vind jij?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam  Maximum-Attention-16.

Lees ook: ‘Myron: ‘Ik zei mijn beste vriendin dat ze een vreselijke moeder is”

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels