Yes! Bij deze IKEA-vestiging krijg je de komende tijd korting!

Is de vestiging bij jou in de buurt?

Als je wel eens in een willekeurige vestiging van de Zweedse meubelgigant bent geweest, dan weet je dat het bijna onmogelijk is om er naartoe te gaan en thuis te komen met lege handen. Gelukkig kun je je nu iets minder schuldig voelen over je aankopen: je shopt namelijk met korting bij deze vestiging!

Ben jij een echte IKEA-freak en houd je van shoppen?

Loppis

Dan moet je je voor 13 mei echt naar het IKEA-filiaal in Barendrecht begeven. Je shopt daar namelijk momenteel met fikse kortingen. Nu kost de IKEA al niet heel erg veel en met deze kortingen ben je al helemaal voordelig uit! Bij het filiaal in Barendrecht winkel je tijdens LOPPIS, wat overigens het Zweedse woord is voor koopjesmarkt, extra voordelig. Dit komt door een op handen zijnde verbouwing die van 13 mei tot en met half juli gaat plaatsvinden.

Opruiming

Om plaats te maken voor alle nieuwe artikelen heeft de IKEA Barendrecht een hele grote uitverkoop georganiseerd. Deze koopjesmarkt is gestart op Koningsdag en zal duren totdat de voorraad strekt, maximaal tot 13 mei. Op = op, dus wil je iets goedkoops scoren dan moet je heel gauw in de auto naar Rotterdam stappen! De winkel is iedere dag behalve zondag tot 21:00 geopend. Op zondag kun je er tot 18:00 terecht. Wij weten wel wat we gaan doen dit weekend!

Lees ook: Dit is het nieuwe IKEA-product van 10 euro dat iedere keuken nodig heeft!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Pexels