Lekker veel inspiratie: dit zijn de mooiste kerstboomtrends van 2019

Wanneer ga jij de kerstboom optuigen?

Heb jij de dag waarop je de kerstboom in huis gaat zetten al op de planning staan? Grote kans dat de boom in je hoofd al volhangt met prachtige ballen. Om een Pinterest-waardige boom in je huis te verwelkomen is het verstandig je aan één stijl te houden. Zo voorkom je een mengelmoes en lijkt de boel niet gauw chaotisch. Nieuwsgierig? Wij zetten de mooiste kerstboomtrends van 2019 voor je op een rij. Decoreren maar! 

1. Gouden warmte

De eerste trend heeft alles te maken met goud. Ben jij een liefhebber van goud en breng je dit graag terug in je ‘kerstige’ interieur? Dan is deze kerstboomtrend wat voor jou. Kies voor verschillende materialen zoals hout of wol en combineer dit met goud en oranjekleuren. Gezellige kaarsjes en lampjes maken de boel helemaal af.

goud

2. Traditionele kerstkleuren

Dit jaar zien we de traditionele kerstkleuren terug in de kerstboom. Denk aan kerstmannetjes, rood met witte zuurstokken en groene kerstpoppetjes. Het ultieme kerstgevoel is bij deze kleuren gegarandeerd!

traditioneel

3. Romantisch roze

Misschien staat je partner niet meteen te springen om deze keuze, maar roze doet het erg lekker in de kerstboom. Lichtroze kleuren in de boom geven een chique, rustige en stijlvolle sfeer. Kies voor verschillende materialen als velvet, glitters en gouden details. Het zal er prachtig uit gaan zien!

roze

4. Scandinavisch blauw

Denk je aan kerst, dan denk je niet direct aan de kleur blauw. Toch kunnen we dit jaar volop genieten van een blauwe kerstboom, aangezien er een boel knappe voorbeelden te vinden zijn. Combineer blauw eens met materialen als hout, denim, kurk en steen: wedden dat het er goed uitziet!

blauw

Lees ook: De baan van je dromen: bezoek 10 kerstmarkten en krijg flink betaald

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Roomed | Beeld: Unsplash