Dít is het allergrootste ‘IKEA-geheim’ dat bijna niemand kent!

Ikea

Dit wist je nog niet over Ikea!

Van boxsprings tot afwasbørstels, alles is te koop bij ’s werelds meest geliefde meubelgigant. Wij vinden een tripje naar Ikea dan ook altijd hartstikke leuk en worden er doorgaans erg hebberig van. Je komt voor een verlengsnoer en gaat met een volledige inboedel weer naar huis, het overkomt de besten. 

Vooral de beddenafdeling ziet er altijd bijzonder aantrekkelijk uit, je zou zó weg kunnen dommelen op die heerlijke matrassen.

Dutje doen
Maar dat mag natuurlijk niet, want als je in slaap zou vallen op een van de bedden zou een medewerker je meteen wegsturen. Maar is dat wel zo? Daar vergis je je in. Volgende keer als jij even tot rust moet komen tijdens een uitputtende Ikea-strooptocht, ga gerust even een dutje doen. Het is namelijk niet verboden om op de bedden te slapen! Je mag alles gebruiken en testen en dus óók de bedden! Dus, even een powernapje doen op zo’n geweldige boxspring? Gewoon doen!

Uitspraak
Wanneer we ons huis een beetje willen opleuken, gaan we al snel naar IKEA. Wat zijn we gek op de artikelen van de winkelketen. Maar wanneer we iekeja zeggen, blijken we het dus helemaal niet bij het rechte eind te hebben. Je spreekt IKEA namelijk uit als ‘ie-KIE-ja. Of we voortaan braaf iekieja gaan zeggen? Waarschijnlijk niet, maar het is toch wel leuk om te weten hoe het bedoeld is.

Lees ook: Grappig: dít betekent de naam van jouw favoriete IKEA-item!

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Ikea door Angie Linder onder de licentie CC-BY SA 2.0