Ben je in januari geboren? Dit vertelt het over je persoonlijkheid

januari
Klopt het bij jou?

Veel mensen beschouwen januari niet als de leukste maand van het jaar. De gezellige feestdagen zijn immers voorbij, de portemonnee is leeg en dan nog niet te spreken over het slechte weer. Hoewel de feestvreugde voorbij is, is januari helemaal geen saaie maand, zeker niet als jij in deze maand jarig bent. Ben jij in januari geboren? Dan hebben hebben we een paar leuke weetjes voor je. 

Deze drie dingen wist je waarschijnlijk nog niet.

Je hebt meer kans om beroemd te worden
The Journal of Social Sciences publiceerde een heel leuk onderzoek. Uit hun studie bleek dat de meeste beroemde mensen het sterrenbeeld Waterman hebben. Van bestsellers tot politici en van acteurs tot sporthelden, veel van hen kwamen in januari ter wereld.

Grotere kans voedselallergie
Dit is een weetje waar we niet zo blij van worden. Mensen die in de winter zijn geboren vertonen meer voedselallergie symptomen dan mensen die in een ander seizoen zijn geboren. Dit blijkt uit een onderzoek dat de American College of Allergy, Asthma & Immunology publiceerde. Vermoedelijk maken degenen die in januari zijn geboren meer kans op een voedselallergie door de hoeveelheid vitamine D die de moeder tijdens de zwangerschap ontvangt. 

Avontuurlijk
Wanneer je in januari geboren bent, kun je jezelf vaak bestempelen als iemand die charmant is, van avontuur houdt en als iemand die een kleurrijke persoonlijkheid heeft. Die kun je in je zak steken!

Lees ook: Dit waren de populairste meisjesnamen toen jij werd geboren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Jan Magazine | Beeld: Pixabay