Lezeressen vertellen over de karigste kerstpakketten die ze ooit kregen

karig kerstpakket

Al gaat het natuurlijk om het idee

De decembermaand is volgens de zoete kerstliedjes the most wonderful time of the year. Toch moet tijdens die ‘mooiste tijd van het jaar’ gewoon voor de baas gewerkt worden. Het is dan erg leuk als je baas je inzet beloont met een kerstpakket. Al waren de volgende kerstattenties wel wat aan de karige kant.

Dankbaarheid

Vooropgesteld: we zijn hartstikke blij en dankbaar dat we werk hebben en daarover mogen we zeker niet klagen. Elke attentie van de baas wordt dan ook gewaardeerd. Toch moesten we op de redactie erg lachen om de volgende – niet helemaal goed doordachte – ‘kerstpakketten’ en we hopen dat ook jij er even om moet gniffelen.

“Ik kreeg ooit een cadeaubon van 20 euro. Van het bedrijf zelf.”

“Mijn collega’s en ik kregen een zak pot-pourri. Met kerstgeur, dat dan weer wel.”

“Ik kreeg één flesje Radler van het huismerk. Er hing nog wel een kerstkaartje aan.”

“Van mijn werkgever kreeg ik een cadeaubon. Was best een aardig presentje geweest, ware het niet van de V&D die net failliet was gegaan.”

“Een mok met een chocolade stick om chocolademelk van te maken was mijn kerstpresentje.”

“Drie rollen inpakpapier gekregen van mijn werkgever. Ik kon nu in ieder geval wel mijn kerstcadeaus voor anderen inpakken.”

“Tijdens de dag voor kerst reikte de baas aan iedereen een met kerstpapier ingepakt doosje uit. We waren allemaal enthousiast. Wat zou erin zitten? Het waren kortingsbonnen. Een doos vol kortingsbonnen voor winkels waar niemand ooit van had gehoord.”

Lees ook: Há: Zo verliest je kerstboom een stuk minder naalden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Unsplash