Kate Middleton heeft iets bijzonders met haar haar gedaan om een hartverwarmende reden


De Duchess probeerde het stil te houden

De look van Kate Middleton is er eentje die je altijd door een ringetje kunt halen. Ze ziet er tiptop uit en hetzelfde geldt voor haar haar. Kate gaat nu echter met net een andere haarstijl door het leven.

Het is maar een subtiel verschil.

Gedoneerd
Niet iedereen zal het zijn opgevallen dat Kate Middelton momenteel een kortere coup heeft dan eerder. De Duchess of Cambridge heeft enige tijd geleden een flink aantal centimeters van haar haar laten knippen en heeft dit vervolgens gedoneerd. Het gedoneerde haar gaat gebruikt worden om pruiken van te maken voor kinderen die kanker hebben.

17 centimeter 
Volgens de kapster van Kate heeft de 37-jarige toch zeker 17 centimeter van haar lokken afgestaan en is dit daarna naar the Little Princess Trust gestuurd. Deze organisatie maakt pruiken voor kinderen die hun haar zijn verloren nadat ze chemotherapie of radiotherapie hebben gehad.

Anoniem
Het haar van Kate werd naar de organisatie gestuurd onder een andere naam. “Op deze manier weet de organisatie niet dat het van Kate komt”, vertelt een koninklijke bron aan DailyMail. “Ze weten alleen dat het van een vrouwelijke donor komt die in de Kensington Area woont.”

Lees ook: In deze maand verwachten Prins William en Kate William hun derde kindje

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: DailyMail | Beeld: videostill