Kerst komt eraan en dít zijn alvast de leukste en meest originele cadeaus voor mannen!

Waarom is het elk jaar weer lastig om voor mannen een cadeau te vinden?

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje; wat moet je in hemelsnaam je man, vriend of vader dit jaar nou weer geven met de kerstdagen? Een cadeau voor mannen vinden blijft gewoon een lastig dingetje. Om nou dit jaar weer met een paar sokken, boxers en handschoenen aan te komen is ook wel een beetje cliché. Daarom hebben we alvast een lijstje voor je gemaakt met de leukste en meest originele cadeaus voor mannen om te geven tijdens de aankomende kerstdagen. 

En elk jaar zeggen de mannen weer: ‘Ach, ik heb toch niets nodig’.

Dagje racen op Circuit Zandvoort
Welke man houdt er nou niet van snelheid en mooie auto’s? Combineer dit samen en geef eens een Race Experience cadeau. Op het Circuit Zandvoort mag je één dag zelf rijden in bijvoorbeeld een Ferrari F430, Aston Martin Vantage, Lamborghini Gallardo of een Porsche 911. Het enige wat je man zelf nodig heeft is een rijbewijs B. Gewoon een dag lekker racen op het circuit zonder instructeur naast je en geen snelheidscamera’s. Een perfect dagje vermaak voor de mannen!

Kaartjes voor zijn favoriete voetbalclub
Naast snelheid en auto’s zijn de meeste mannen ook wel te porren om een gezellig potje voetbal te kijken. Heeft jouw man, vriend of vader een favoriete voetbalclub? Geef hem eens exclusieve kaartjes voor deze wedstrijd cadeau!

Testpakket whiskey proeverij
Waar vrouwen dol zijn op een glaasje wijn, zijn mannen meestal wel in voor een goed glas whiskey of cognac. Hoe leuk is het om hem dan kennis te laten maken met allerlei verschillende soorten, zodat hij hier vervolgens zijn favoriet uit kan kiezen! De testpakketten zijn er in verschillende formaten en in meerdere soorten drank, waaronder: whiskey, cognac, vodka, jenever en rum. Is je man toch niet zo’n drankliefhebber, dan zijn er ook genoeg andere testpakketten van bijvoorbeeld olijfolies en kruiden & specerijen. 

Eigen bier kweken
Heeft je man groene vingers? Hoe leuk is het dan om je eigen bierkwekerij op te zetten! Via Amazon kan je dit handige DIY pakketje bestellen en heb je binnen no-time een eigen bierkwekerij opgezet.

Favoriete nummers op één CD
Vind je het leuker om een persoonlijk en origineel cadeau te geven? Maak dan eens een speciale CD voor je man met hierop al zijn favoriete nummers en/of nummers die een speciale betekenis hebben voor jullie beiden. Telkens als hij in de auto deze CD luistert denkt hij dan waarschijnlijk ook even aan jou.

Lees ook: OMG: eindelijk! Déze bekende Amerikaanse webshop is nu ook beschikbaar in Nederland

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld ter illustratie