Deze kerstfilm past het beste bij jouw sterrenbeeld


Welke kerstfilm kan jij op je lijstje zetten?

Het is weer december dus de kerstfilms vliegen alweer om onze oren. Dagelijks worden er weer klassieke kerstfilms als The Grinch en Home Alone uitgezonden. Er is keuze zat, maar welke kerstfilm er het beste bij jou past? Daar kom je nu achter!

Welke kerstfilm is jou op het lijf geschreven?

Steenbok

Jouw kerstfilm: The Nightmare Before Christmas

Als het om de kerstdagen gaat en alle tierelantijntjes erom heen, doet dit jou niet zoveel. Jij bent niet echt een romanticus, dus met een zwoele kerstfilm hoeven ze bij jou niet aan te komen. Als je dan toch moet kiezen, kijk je het liefst op kerstavond een spannende, of misschien wel een horror-achtige film. Oké, echt horror is nou ook niet nodig, dus een goede tussenoplossing is de kerstfilm The Nightmare Before Christmas. Kerst meets griezelig, een perfecte film voor jou dus!

Waterman

Jouw kerstfilm: The Grinch

Die over-geromantiseerde films zijn niets voor jou. Jij hebt een realistische kijk op dingen en daarom zijn veel kerstfilms voor jou onder de maat. De films die nóg onrealistischer zijn, zoals The Grinch, passen daarentegen wel in jouw straatje. Ook herken je veel van de Grinch in jezelf; hij is gesteld op privacy, heeft veel last van keuzestress en hoewel hij van buiten hard lijkt, is hij zo zacht als een eitje vanbinnen.

Vissen

Jouw kerstfilm: The Holiday Calendar

Iemand met het sterrenbeeld Vissen staat erom bekend zeer loyaal en medelevend te zijn en zetten zichzelf altijd op de laatste plek. Voor jou is familie het allerbelangrijkste. Met name tijdens de feestdagen besef je dit nog meer dan normaal. Om deze reden lijk je qua karakter veel op hoofdrolspeelster Abby in de kerstfilm The Holiday Calendar (Netflix-original). Jij volgt altijd je intuïtie, waardoor je altijd haarfijn aanvoelt wat je moet doen.

Ram

Jouw kerstfilm: The Princess Switch

Netflix heeft dit jaar weer een tal van nieuwe kerstfilms uitgebracht, waaronder The Princess Switch. Deze film is jou op het lijf geschreven. Eén van jouw favoriete films uit je kindertijd was dan ook The Parent Trap, dus een goede wisseltruc herken jij uit duizenden. Een traditionele kerst hoeft wat jou betreft niet, dus misschien kom je zelf wel een dubbelganger tegen en kunnen jullie van levens wisselen tijdens de kerstdagen?

Stier

Jouw kerstfilm: A Christmas Prince

Je vindt het heerlijk om even te ontspannen en in gedachten weg te dromen. Daarom is het kijken van kerstfilms voor jou een perfect excuus om aan de realiteit te ontsnappen. Jij kan je als de beste verplaatsen in de hoofdrolspeelster en ziet jezelf trouwen met de knappe prins. De perfecte film om bij te dagdromen is de Netflixfilm A Christmas Prince. Nu nog wachten tot jouw prins op het witte paard voorbij galoppeert…

Tweelingen

Jouw kerstfilm: Home Alone

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen staan erom bekend twee gezichten te kunnen hebben. Aan de ene kant ben jij stoer en durf je de hele wereld aan, zelfs als je alleen thuis bent in een groot huis en inbrekers op de loer liggen. Aan de andere kant ben je zachtaardig, gevoelig en helemaal niet zo brutaal als soms doet lijken. Jij kan mensen als geen ander voor de gek houden, net als Kevin McAllister in Home Alone. Een perfecte kerstfilm voor jou dus!

Benieuwd naar welke kerstfilms bij de andere sterrenbeelden past? Kijk dan snel op de volgende pagina!

Pagina 1/2