Deze kerstfilm past het beste bij jouw sterrenbeeld

Kreeft

Jouw kerstfilm: Love Actually

In menig horoscoop staat aangegeven dat Kreeften erg gevoelig en romantisch zijn aangelegd. Een klassieke kerstfilm als Love Actually raakt jou dan ook elk jaar weer opnieuw. Al bij het zien van de openingsscène rollen de tranen over je wangen. Eén ding is zeker, ook dit jaar hou je het niet droog, maar dat is juist wat deze kerstfilm zo bijzonder voor jou maakt.

Leeuw

Jouw kerstfilm: Christmas Inheritance

De maand december is een maand waar jij altijd met verlangen naar uit kijkt. Tijdens al deze gezellige feestdagen kun je weer onbeperkt eten, feesten en feestoutfits shoppen en dat is toch wel iets dat de Leeuw het liefste doet. Jij bent niet vies van wat luxe en aan zelfvertrouwen heb je ook geen gebrek. Misschien wordt het dit jaar toch weleens tijd om het iets rustiger aan te doen en je in te zetten voor je medemens. Om te beginnen door te kijken naar Christmas Inheritance. Gezellig knus op de bank met je familie, bijvoorbeeld.

Maagd

Jouw kerstfilm: The Polar Express

De populaire kerstfilm The Polar Express bevat alle ingrediënten die voor jou kerst zo speciaal maakt: sneeuw, de kerstman en véél cadeautjes. Ook ben jij traditioneel ingesteld, en daarom is kerst volgens jou niet compleet zonder de kerstboom op te tuigen, cadeau’s onder de boom te leggen en een dik pak sneeuw buiten. Kerstavond zit jij gegarandeerd met een kop warme choco, op de bank, in je onesie, naar The Polar Express te kijken.

Weegschaal

Jouw kerstfilm: Elf

Jij kan oprecht gelukkig worden van de gezellige, warme en liefdevolle feestdagen. Je krijgt er positieve energie van, waardoor je het liefst in de sneeuw of kerstwinkels wilt rond huppelen. Het enige wat jij nog nodig hebt? Een groen elfenpakje! Nu nog proberen om met jou enthousiasme de kerstfilm Elf volledig uit te kijken in anderhalf uur.

Schorpioen

Jouw kerstfilm: Bad Santa

Bad Santa is dé kerstfilm voor jou. Je ziet jezelf al in deze film spelen: verkleed als kerstelf help je de twee dieven in de film meerdere warenhuizen te bestelen, om vervolgens te genieten van je gestolen buit. Samen gaan jullie op de vlucht en je leven is vol spanning en sensatie. Later kom je toch tot inkeer dat kerst hier niet om gaat en leer je wat de echte kerstgedachte inhoudt.

Boogschutter

Jouw kerstfilm: The Holiday

Als Boogschutter heb jij een voorliefde voor romantiek en reizen. Laten deze twee factoren nou perfect samen komen in de kerstfilm The Holiday. Een Amerikaanse en Britse vrouw ruilen tijdens de feestdagen van huizen en komen hier de liefde van hun leven tegen. Veel romantischer kan haast niet toch? Ooit hoop jij zoiets ook mee te maken, want je bent al druk bezig met het plannen voor jou tripje naar het buitenland. Nou maar hopen dat je Jude Law tegen het lijf loopt!

Pagina 2/2

Lees ook: Deze titels verdwijnen in oktober van Netflix

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: pixabay