Deze geweldige kerstversiering van Action is een grote hit, wij snappen wel waarom!

Action

Deze kerstversiering willen wij hebben!

De decembermaand is in volle gang en dat betekent lekker eten, gezellig de kaarsjes aan thuis en natuurlijk: kerstversiering! Wij zetten de kerstboom het liefst op 5 december al in huis, want het staat zo ontzettend knus. Ook de rest van het huis versieren we graag met mooi kerstkransen, kerststukjes en natuurlijk gezellige verlichting. 

Dat weet de Action maar al te goed en ze spelen dan ook uitermate effectief in op onze kerst-behoeftes.

Kerstig
Kerststalletjes, een gezellig kerststuk op tafel, nepsneeuw in de boom en op het raam: ons kan het niet kerstig genoeg zijn. Nu kan je bij de budgetketen allerlei geweldige kerstartikelen halen, van bijna levensgrote kerstmannen tot piepkleine kerstballetjes. Wij (en met ons veel anderen) zijn vooral heel erg fan van deze schattige kerst lichtjes, die je voor nog geen 4 euro koopt. Het zijn kleine kerstboompjes in flesjes, what’s not to love?! Wij rennen richting winkel voordat ze allemaal op zijn.


Spinnenweb
Wist je trouwens dat lang niet alle landen zulke gezellige kerst-tradities hebben? Terwijl wij ons uiterste best doen om de boom te versieren met glimmende ballen en glinsterende ornamenten, versieren ze in Oekraïne liever de boom met nep-spinnenwebben. Deze traditie is gebaseerd op een legende van een arme weduwe die op een dag een dennenboom zag groeien in haar tuin. Ze was straatarm en had geen geld voor mooie versieringen maar toen ze op een ochtend wakker werd was de dennenboom bedekt met een heel groot glinsterend spinnenweb. Door de reflectie van de zon glinsterden de draden alsof ze van diamant waren! Nou, doe ons maar gewoon een kerstbal…

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Action Nederland | Beeld: Pexels