Dankzij deze zes kledingtrucjes lijk je een paar centimeter langer


Wij weten welk kledingstuk we morgen uit de kast halen

Het dragen van de juiste kleding kan veel doen voor je figuur. Wil je een mooie taille creëren? Dan kun je beter niet kiezen voor een loszittend kloffie. Ook wanneer je er een paar centimeters bij wilt snoepen is wijde kleding niet aan te raden. Benieuwd hoe je kleding je een handje verder kan helpen door langer te lijken? Lees snel verder!

Het is helemaal niet zo moeilijk.

  • Lijnen: draag een outfit met plooien en verticale strepen. Verticale lijnen laten je in de lengte kijken en niet in de breedte. Het resultaat: je creëert een gezichtsbedrog waardoor je langer lijkt.
  • Lange accessoires: drapeer een prachtige, lange ketting om je hals en je zit gebakken. Hierdoor creëer je een verticale lijn, waardoor je meteen wat langer oogt.
  • Hakken: om dergelijke lengteproblemen de wereld uit te helpen, is daar ook altijd nog de optie om je voeten te voorzien van een paar prachtige muiltjes. Kies voor een pump, want hoe meer huid je van je voet laat zien, hoe langer je benen lijken. Draag bovendien pumps in de kleur van je broek. Hierdoor wordt het voor het oog moeilijk om te onderscheiden waar het been precies begint, waardoor je benen langer lijken.
  • Hoge taille: hijs jezelf in een broek met een hoge taille. Hierdoor lijkt het alsof je benen beginnen bij de heupen.
  • Draag dezelfde kleur: ga voor een éénkleurige look, hierdoor creëer je een samenhangende lijn voor het oog met als resultaat dat je langer lijkt. Vermijd overigens outfits met printjes, daardoor lijk je juist weer kleiner.
  • Toon nek: heb je kort haar? Dan zit je al gebakken. Hoe meer nek je toont, des te langer je eruit ziet. Dames die lang haar hebben, hoeven heus niet meteen de schaar in hun lokken te zetten. Je kunt uiteraard ook mee nek tonen door een hoge paardenstaart of knot in te doen.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: vrouwen met volle billen zijn gezonder en slimmer 

Bron: Elle | Beeld: Pexels