Tag je vriendinnen: bij Kruidvat boek je nu een spotgoedkope verrassingsreis!

Met welke vriendin(nen) wil jij op een verrassingsreis?

Misschien heb je er al wel net een zonovergoten vakantie op zitten, maar dat betekent niet dat een leuke, spontane verrassingstrip er voor dit jaar niet meer bij kan, toch? Helemaal als je deze spontane reis kan maken met je beste vriendin(nen)! Ren naar de Kruidvat, want daar kun je heel gemakkelijk zo’n leuke verrassingsreis boeken.

Hoe leuk is het om nog geen idee te hebben waar jullie precies naar toe zullen gaan reizen?

Verrassingsreis

Het plannen van een citytrip of een korte vakantie met je beste vriendin(nen) is niet altijd makkelijk. Jullie hebben allebei een hartstikke druk leven en je kunt maar geen gaatje vinden in de agenda om er samen op uit te gaan. Boek je nu deze verrassingsreis bij de Kruidvat, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over de vakantiebestemming. En ja, als die boeking eenmaal binnen is, gaat het jullie vast en zeker lukken om héél binnenkort een plekje te vinden waarop jullie samen naar die fantastische bestemming kunnen afreizen!

Kruidvat

Deze leuke actie is vanaf nu te boeken bij de Kruidvat voor slechts €79,99 per persoon. Dit alles is inclusief de vlucht en overnachtingen. De voucher is tot en met 9 maart 2019 te verzilveren. Hoogstwaarschijnlijk lukt het wel om voor die tijd toch echt eens een keer met elkaar erop uit te gaan. De voorwaarden zijn wel dat je doordeweeks reist met deze deal. Wil je toch liever op donderdag, vrijdag of zaterdag vertrekken? Dan kost het 30 euro extra. Dus hup: snel naar de Kruidvat bij jou in de buurt óf boek direct je verrassingssite via de website van Kruidvat.

Lees ook: Glennis Grace bezorgt iedereen kippenvel in de finale van ‘America’s Got Talent’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pexels