Deze leuke feitjes wist je nog niet over Mamma Mia! Here We go Again

Mamma Mia!

Heb jij de film al gezien?

Het heeft maar liefst tien jaar geduurd voor er een nieuwe Mamma Mia!-film op het witte doek verscheen, maar dan heb je ook wat. De eerste film stal de harten van alle ABBA-fans en het vervolg doet dat dunnetjes over. Heb jij de film al gezien en kun je er geen genoeg van krijgen? Geniet dan even na van de film met deze leuke feitjes.

‘Mamma mia, here I go again. My my, how can I resist ya?’

Lily James deed bijna geen auditie voor de rol van jonge Donna

Lily James schittert in de film als de jonge versie van Donna (Meryl Streep) en dat doet ze geweldig! We kunnen het ons daarom bijna niet voorstellen dat de agenten van Lily twijfelden of ze wel auditie moest doen. Bovendien viel de auditie in hetzelfde weekend als het Glastonbury Festival waar Lily met haar vriend (Matt Smith, The Crown) heen zou gaan. Ze besloot echter toch auditie te doen. Haar vriend bracht haar naar de lokatie, wachtte buiten en na de auditie reden ze meteen door naar het festival.

Lily nam de voorbereidingen voor de film heel serieus

De 29-jarige actrice wilde Meryl Streep eer aan doen als de jonge Donna en deed er alles aan om geloofwaardig over te komen. Zo luisterde ze continu naar alle tekst van Meryl Streep in de eerste film. “Ik ken elke zin die Meryl in de eerste film had uit mijn hoofd”, deelt Lily met tijdschrift Allure. “Ik denk dat ik haar goed na kan doen.”

Lily startte direct met de opnames van Mamma Mia! Here We Go Again na de perstour van Baby Driver

Wie een fan is van Lily James heeft haar vast zien schitteren in de film Baby Driver. Tijdens de perstour van Baby Driver had Lily de pers zo vaak te woord gestaan dat ze van haar dokter het advies kreeg om een week niet te praten om zich voor te bereiden op haar rol in de musicalfilm.

Amanda Seyfried (Sophie) dacht dat het een grap was dat er een vervolg op de film kwam

Twee dagen nadat Amanda was bevallen van haar dochter, vertelde haar agent dat er een vervolg zou komen op Mamma Mia!. Amanda kwam net uit het ziekenhuis en dacht dat haar agent een grap maakte.

Lees nog meer leuke feitjes over de film op de volgende pagina!

Pagina 1/2