Huh?! De Lidl gaat dit bijzónder dure product verkopen

lidl

Een bijzondere uitbreiding van het assortiment

Wie aan de Lidl denkt, denkt aan goedkope producten en boodschappen van een goede kwaliteit. Waar we normaliter niet aan zouden denken, is het wel hele dure en luxueuze product dat de Lidl binnenkort gaat verkopen. 

De Lidl gaat een andere richting op.

BMW

Want, de Lidl gaat binnenkort auto’s verkopen. En dan niet zomaar auto’s, maar heuse BMW’s. Volgens het management van de Duitse supermarktketen zullen er per jaar ongeveer 10.000 van de auto’s worden verkocht. De Lidl zou de Lidl natuurlijk niet zijn als er geen fikse korting op de BMW’s zou worden gegeven: de keten krijgt 48 tot 50 procent korting op dieselauto’s van het merk.

Maar niet in Nederland…

Natuurlijk vind je de BMW’s niet in het schap bij het Lidl-filiaal bij jou om de hoek; alleen in Duitsland kun je een dieselauto van het beroemde automerk bemachtigen. Het is dus niet zo dat je straks met een pak melk, een brood en met de sleutels van een gloednieuwe BMW de deur uitloopt. Of dit ook in Nederland gaat gebeuren is nog niet bekend, maar vooralsnog moet je toch écht een bezoekje brengen aan onze oosterburen.

Lees ook: Zien: Lidl komt met een kledinglijn geïnspireerd op de stijl van Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Wikimedia Commons, Onderwijsgek