Man is gefrustreerd: ‘Mijn vrouw zorgde niet voor mij toen ik dronken was’

vrouw dronken

De man had het te bont gemaakt tijdens een avondje uit eten

Merijn en Lisa* waren onlangs samen uit eten met een vriend. Het eten was heerlijk en de alcohol vloeide rijkelijk. Vooral Merijn goot het ene na het andere drankje naar achteren, met alle gevolgen van dien. Nu is hij boos op zijn vrouw dat zij niet goed voor hem heeft gezorgd toen hij dronken was. 

Black-out

“Tijdens het etentje dronk ik zoveel dat ik een black-out kreeg”, vertelt Merijn op het forum Reddit. “Het laatste dat ik me herinner is dat ik in een restaurant was met mijn vrouw en een vriend. Ik had al behoorlijk wat drankjes op. Het volgende dat ik me herinner, is wakker worden in mijn eigen bed.”

Overgeven

Dat betekent dat zijn vrouw hem veilig naar huis heeft gebracht, wat zo’n veertig minuten rijden is van het restaurant. Ze legde hem in bed en ging vervolgens zelf televisie kijken in de woonkamer. “Op een bepaald moment werd ik wakker en moest ik overgeven. Daarna viel ik weer in slaap”, vertelt Merijn.

Niet verantwoordelijk

Best een gevaarlijke situatie, aangezien de man had kunnen stikken in zijn eigen kots. Toen Merijn hier later een opmerking over maakte tegen Lisa, schoot deze bij haar in het verkeerde keelgat. “Ze zei dat ze niet verantwoordelijk was voor mij en dat ik degene was die zoveel had gedronken”, vertelt de man.

Voor elkaar zorgen

Merijn schrok hier behoorlijk van. “Ik dacht dat een relatie en huwelijk betekende dat je voor elkaar zorgt, ook al heeft de ander iets doms gedaan.” Nu vraagt de man zich af of hij fout zat door zoveel te drinken en dus ook als enige verantwoordelijk is, of had zijn vrouw hem beter moeten helpen? Wat vind jij?

*Merijn en Lisa zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De man deed zijn verhaal op het forum onder de naam LittleRockLady.

Lees ook: Vrouw biecht op: ‘Ik wil niet voor mijn schoonmoeder zorgen’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Adrian Swancar