Man geweigerd in all you can eat-restaurant omdat hij ‘te veel eet’

all you can eat-restaurant

De man nam het concept wel heel serieus

Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs: wij zijn fan van het all you can eat-concept. Een Chinese foodblogger kwam ook graag in een all you can eat-restaurant, maar dat kan voorlopig niet meer. Althans, niet op zijn favoriete plek. Hij is namelijk op de zwarte lijst beland nadat hij volgens de eigenaar veel te veel zou eten. 

Verbannen

All you can eat-restaurants zijn ontzettend populair omdat – de naam zegt het al – je er onbeperkt kunt eten voor een vaste prijs. Of je nu in een wereldrestaurant plaatsneemt waar je van alles en nog wat kunt eten, of specifiek voor onbeperkt sushi of spareribs kiest, deze plekken zijn erg geliefd. In China is het echter nogal uit de hand gelopen, want daar nam een man het concept wel heel letterlijk. De foodblogger, bekend onder het pseudoniem Mr. Kang, vertelt aan de lokale nieuwszender dat hij is verbannen uit het Handadi Seafood BBQ Buffet in de stad Changsha.

Te veel gegeten

Volgens de eigenaar eet de man veel te veel. Zo werkte hij bij zijn eerste bezoek 1,5 kg varkenspoten naar binnen. Bij een ander bezoek plunderde hij de visafdeling, en at hij naar eigen zeggen 3,5 tot 4 kg garnalen op. Deze enorme eetbuiten hebben ervoor gezorgd dat Mr. Kang niet meer welkom is in zijn favoriete all you can eat-restaurant.

Kwaad

De foodblogger is behoorlijk kwaad op het restaurant en voelt zich benadeeld. Hij zegt dat het restaurant discriminerend is tegen mensen die veel kunnen eten. “Ik kan veel eten, is dat een fout?!” vraagt de man zich af. De restauranteigenaar vindt van wel. “Elke keer als hij hier komt, verlies ik een paar honderd yuan. Zelfs als hij sojamelk drinkt, kan hij 20 of 30 flessen op. Als hij varkenspootjes eet, consumeert hij de hele bak. En voor garnalen gebruiken mensen meestal een tang om ze op te pakken uit de bak, maar hij eet de hele bak.”

Lees ook: “Ik kook vegan voor mijn vriend zonder dat hij het weet”

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels