Hilarisch: man verandert naam in Celine Dion tijdens dronken bui 

celine dion

Volgens de man had het veel erger gekund 

We worden allemaal weleens wakker met een kater, terwijl we denken: wat heb ik gisteravond gedaan? Dat overkwam de Britse Thomas Dodd onlangs ook. Hij veranderde zijn naam in een dronken bui naar Celine Dion. Niet als geintje, maar een officiële naamswijziging, waar hij zelfs flink voor betaald heeft. De vraag is alleen: is hij van plan de naam van de superster te houden?

Gezellig avond 

De 30-jarige Thomas Dodd — die inmiddels dus Celine Dion heet — had een wel heel gezellige kerst. Terwijl hij een concert van de gelijknamige zangeres bekeek, was hij lekker aan het drinken. Een paar dagen later kwam hij tot de ontdekking dat hij in een dronken zijn naam had veranderd naar Celine Dion. En nee, niet als geintje met een paar vrienden. Het betreft een officiële naamsverandering, waar de Brit ook nog eens 99 euro voor heeft betaald. Ai… 

Geweldig idee 

De man is ‘lichtelijk geobsedeerd’ door Celine Dion, zo vertelt hij aan Birmingham Live. Hij kan zich echter niet helemaal meer herinneren hoe de bewuste avond precies is verlopen. “Tijdens de lockdown heb ik veel liveconcerten gekeken op tv. Ik denk dat ik een concert van haar heb gezien en dat ik na een paar drankjes een ‘geweldig idee’ had.” Toen Celine een paar dagen later thuiskwam en een witte envelop in zijn brievenbus vond, zat de schrik er goed in. 

Handtekening en zangkunsten  

“Ik viel bijna flauw toen ik de brief las. Het eerste wat ik dacht was: hoe vertel ik in hemelsnaam aan HR dat mijn e-mailhandtekening veranderd moet worden?” Vervolgens besloot de Brit eens te bekijken of er nog meer was veranderd, dan alleen zijn naam. “Ik was vanochtend aan het zingen onder de douche, en ik kan iedereen verzekeren dat ik niet Celines gouden stemgeluid heb overgenomen. En het getal op haar bankrekening ook niet.” Dat is nou weer jammer. 

Had erger gekund 

Je vraag je wellicht af of Celine zijn naam weer gaat veranderen naar Thomas. Hoe gek het ook klinkt, hij is voorlopig niet van plan om de naamsverandering ongedaan te maken. Dodds moeder is een stuk minder blij met de naamswijziging van haar zoon. “Ik heb haar uitgelegd dat het veel erger had kunnen zijn. Ik had mijn naam kunnen veranderen naar Boris Johnson — gelukkig geeft hij geen liveconcerten.” 

Lees ook: Vader: ‘Ik vroeg aan de arts hoe ik ervoor kon zorgen dat ons volgende kind een jongetje wordt’

Bron: Metro | Beeld: Videostill YouTube Celine Dion en This Morning