Dit is hoe koningin Máxima haar smalle taille creëert

Dit het geheim van koningin Máxima

Eén ding is zeker: alles wat Máxima draagt, staat haar prachtig. De koningin weet precies wat haar mooi staat, heeft een unieke en eigen kledingstijl en weet precies welke delen van haar lichaam ze moet accentueren. Is het je ook wel eens opgevallen dat ze een prachtige, slanke taille heeft? 

Dit is haar geheim om de smalle taille te creëeren.

Smalle taille

Haar geheim is de iconische empirelook. Met deze kledingstijl zorgt ze ervoor dat ze een jasje hoog in de taille dichtknoopt of ze kiest voor een jurk met een ceintuur of koord op deze hoogte. Door een contrasterende kleur of een opvallende riem te gebruiken leg je de nadruk op de taille, waardoor deze er in het geheel veel slanker uit zal zien.

Coverfoto

De uitstraling en unieke kledingstijl van Máxima is er eentje waar het Nederlandse volk erg trots op is. Blijkbaar waren wij niet de enigen die daar zo over dachten. Ook op de redactie van de Spaanse versie van het tijdschrift Vanity Fair vonden ze onze koningin blijkbaar een prachtige verschijning en daarom plaatste ze haar onlangs op de cover van het populaire tijdschrift. Het is een portretfoto die fotograaf Erwin Olaf vorig jaar schoot en die destijds door vrijwel elke Nederlander werd bekeken, want het kiekje is prachtig.

Lees ook: Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Vanity Fair | Beeld: © RVD – fotograaf: Albert Nieboer | Beeld: © RVD – Erwin Olaf