Bizar: medewerker kinderopvang kladt boodschap op buik van baby

baby kinderopvang buik

De medewerker is inmiddels ontslagen

In het Amerikaanse Florida gebeurde onlangs iets bizars. Een moeder haalde haar baby op van de kinderopvang, waarna ze tot de ontdekking kwam dat er een boodschap op het buikje van de baby geschreven was. De moeder wist niet wat haar overkwam en deelde haar verhaal op Facebook. De foto en het verhaal gingen binnen no-time het hele internet over. 

Briefje in broodtrommel

De Amerikaanse moeder, Heather Chisum, brengt haar kleine geregeld naar de kinderopvang. Dagelijks worden er briefjes in de broodtrommel van haar baby gestopt, waarop staat hoe de dag is gegaan. Heather biecht op dat zij die briefjes niet altijd leest. In haar Facebookbericht schrijft de moeder: “Ik ben een alleenstaande moeder met een fulltime baan en twee hele jonge kinderen.”

‘Mama, mijn luiers zijn op’

Heather haalde haar baby op van de kinderopvang en kwam tot een vreemde ontdekking. Op de buik van haar kleine was namelijk met een markeerstift een grote tekst geschreven. ‘Mama, mijn luiers zijn op, lees mijn briefjes alsjeblieft’, stond er op het babybuikje. Op Facebook vraagt de moeder of dit normaal is, en al gauw barst het los op social media. Duizenden mensen laten weten dat dit geen normale gang van zaken is.

Belachelijke manier

Aangezien de moeder de briefjes in de broodtrommel niet las, moest de moeder – volgens een medewerker van de kinderopvang – via een boodschap op het babybuikje ontdekken dat de luiers voor haar kleine op waren. Belachelijk volgens Heather, aangezien ze de medewerkers dagelijks ziet bij het ophalen van haar kind. “Ze hadden me er gewoon op aan kunnen spreken”, schrijft de moeder.

Dit mag nooit meer gebeuren

“Ik heb de inkt meerdere keren proberen te scrubben, maar het gaat er niet af. Had het dan op z’n pamper geschreven. Of had het me gewoon gezegd”, schrijft de moeder in de Facebookpost. Inmiddels is de Facebookpost van Heather al bijna dertigduizend keer gedeeld en liet de kinderopvang weten dat de desbetreffende medewerker niet meer in dienst is.

Lees ook: Om gewicht te verliezen moet je minstens zoveel calorieën binnenkrijgen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA | Beeld: Unsplash