Meghan Markle zet voormalig huis in Los Angeles te koop

En zo ziet de woning er van binnen uit

De hertogin van Sussex woont al enige tijd in Engeland. Begin april zijn prins Harry en Meghan Markle naar Frogmore Cottage in Windsor verhuisd. Samen met royal baby Archie zijn de kersverse ouders hier gelukkig en is het tijd voor Meghan om haar voormalige woning in Los Angeles te verkopen. Het royale optrekje van de hertogin komt ook met een prijskaartje, namelijk: 1.799.000 dollar.

Voor die prijs krijg je ook een zeer riante woning!

Voormalige woning Meghan Markle

Meghan Markle biedt haar voormalige woning in Hancock Park in Los Angeles te koop aan. De koloniale woning ziet er prachtig uit van binnen en is tot in de puntjes verzorgd. De woonkamer bevat een open haard en sluit aan op de eetkamer en familiekamer. Daarnaast zijn er in de woning vier slaapkamers en drie badkamers te vinden. Ook heeft het een prachtige tuin, veranda, eetgedeelte in de buitenlucht en een garage. De woning staat omgerekend nu te koop voor 1,6 miljoen euro.

Ontmoeting prins Harry

Voorheen woonde Meghan in deze woning samen met haar ex-man Trevor Engelson van 2011 tot 2013. De toenmalige actrice verhuisde na hun scheiding naar Toronto Canada, waar de opnames van de serie Suits plaatsvonden waar ze destijds in speelde. Tijdens haar verblijf in het Canadese Toronto ontmoette de actrice via een gezamenlijke vriendin prins Harry, aan wie ze in mei 2018 het jawoord gaf. Afgelopen mei verwelkomde het koninklijke paar hun eerste zoontje, Archie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Are(chie) you ready to move into Meghan Markle’s former LA home? We know we are. #Linkinbio

Een bericht gedeeld door Homes.com (@homesdotcom) op

Benieuwd alle foto’s van de woning in Los Angeles van Meghan Markle? Klik dan hier.

Lees ook: Meghan Markle komt met speciale kledinglijn voor werkende vrouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Home.com | Beeld: Videostill YouTube