‘Mijn vriendin is super slordig’

slordig

De man ergert zich er dood aan en vraagt om advies

Max* heeft al een paar jaar een relatie met Noor en twee maanden geleden zijn ze samen gaan wonen. Max kwam er echter achter dat Noor niet zo netjes is, als dat hij had gehoopt. Ze laat overal dingen slingeren en ruimt niks achter zich op. Max ergert zich er dood aan en vraagt op Reddit om advies.

Slordig

“Ik ben erachter gekomen dat Noor echt onwijs slordig is”, begint Max zijn verhaal. “Ze nodigt haar vriendinnen af en toe uit voor een logeerpartij en laat dan alle vuile vaat daar op het aanrecht staan zodat ik het kan schoonmaken. Als ik het namelijk niet doe, laat ze ze daar ruim een ​​week liggen. Het is walgelijk. Ze stofzuigt en dweilt nooit, maakt nooit de badkamer schoon, en stoft nooit af. Ik doe eigenlijk alles in het huishouden. Ook het koken en het tuinonderhoud.”

Ergeren

“Het enige wat ik vraag is dat Noor gewoon haar eigen troep opruimt en haar bijdrage levert aan het huishouden. Samenwonen is op deze manier absoluut niet leuk en ik weet niet of ik het nog lang volhoud als het zo door gaat.”

“Altijd als ik haar vraag of ze iets wil opruimen of schoonmaken, heeft ze het ineens druk met andere dingen. Maar ze heeft vervolgens wel tijd om uren lang op haar mobiel te scrollen, ik word er gek van. Ze ging een keer op het huis van haar tante passen en toen ik langskwam, stonk het huis gewoon. Het aanrecht was bezaaid met vuile vaat en ik moest haar helpen met de schoonmaak.” Max heeft genoeg gehad en vraagt om advies. “Heeft iemand ervaring met zo’n slordige partner? En hoe heb jij het aangepakt?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam LongjumpingEffort116.

Lees ook: ‘Mijn man gaat vaak op vakantie zonder mij’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels