Moeder van hoogzwangere Marlijn Weerdenburg plotseling overleden

Marlijn Weerdenburg

‘Na een kort en plotseling ziektebed, hebben we afscheid moeten nemen van de liefste moeder en oma denkbaar’

Het is een intens verdrietige periode voor Marlijn Weerdenburg. De actrice, die in de laatste weken van haar zwangerschap zit, deelt op Instagram dat haar moeder na een plotseling ziektebed is overleden.

Plotseling ziektebed

“Gisteren hebben we, na een kort en plotseling ziektebed, afscheid moeten nemen van de liefste moeder en oma denkbaar”, schrijft Marlijn bij een prachtige foto van haar moeder. “Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap. We kunnen het zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is.”

Dankbaar

Vervolgens deelt Marlijn enkele mooie woorden over haar moeder. “Dankbaar ben ik haar, voor haar onbaatzuchtigheid. Voor alle liefde, aandacht en zorg die ze aan mij en m’n naasten heeft gegeven”, schrijft ze. “Ze is mijn grootste voorbeeld. En ook al zal ik haar nooit evenaren. Ik zal op zoek gaan, naar stukjes van haar in mij, van tijd tot tijd.” De actrice sluit af met de woorden: “Lieve mama, rust zacht.”

Veel steun

Onder de foto krijgt Marlijn veel steun van haar volgers. Zo reageert Chantal Janzen: “Ah nee lieverd, dat is echt schrikken… Wat ongelofelijk verdrietig. Ik zal de warme en lieve ontmoeting met je moeder, je beide ouders, nooit vergeten. Alle sterkte voor jullie.” Ook BN’ers als Manon Meijers, Isa Hoes, Klaas van Kruistum en Ruud de Wild wensen de actrice heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Zwangerschap

Deze tijd is extra zwaar voor Marlijn, aangezien ze in verwachting is van haar tweede kindje. Wanneer de actrice precies uitgerekend is, is niet bekend. Uit de tekst en op haar andere foto’s op Instagram is op te maken dat de komst van de baby niet lang meer op zich laat wachten. Wij wensen Marlijn en haar naasten heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.

Lees ook: Roxeanne Hazes gekwetst door Hazes-docu: ‘Doet veel pijn’

Bron: Instagram Marlijn Weerdenburg | Beeld: Videostill