Heftig: Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaar

“Er is geen sprake van ruzie”

Dat YouTuber Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk al sinds 2016 een koppel zijn, is je vast niet ontgaan. Monica legt elk detail van haar leven vast in haar vlogs, waar Lars ook geregeld in te zien is. Tot voorheen leek alles koek en ei tussen het koppel, maar niets is minder waar. Op Instagram maken zowel Lars als Monica duidelijk dat ze niet langer bij elkaar zijn. 

Het stel plaatst op Instagram allebei dezelfde foto.

Kids

Het stel heeft samen een dochtertje van 1 jaar oud, Zara-Lizzy. Daarnaast heeft Lars een zoontje, Mason, uit een eerdere relatie. Samen met hun kids woont het viertal al een flinke tijd in de buurt van Amsterdam, maar wordt Lars ook regelmatig naar het buitenland gestuurd vanwege zijn voetbalcarrière. Onlangs gaf Monica in een interview in Grazia al aan dat ze niet zomaar haar voetballer achterna zou reizen. “Deze zomer kreeg hij een aanbieding vanuit Iran; een no-go”, vertelde Monica.

Break

Tijdens het interview gaf de YouTuber aan dat je niet in de hand hebt hoe het alles verloopt. En dat blijkt, want onlangs maakte het stel op Instagram bekend dat ze niet langer een koppel zijn. Het stel deelde allebei dezelfde foto met eenzelfde beschrijving. “Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!”, schrijven Lars en Monica onder de foto.

Reden

Of de break-up met de carrière van Lars te maken heeft, is niet duidelijk. De exacte reden wordt niet aangegeven, waardoor veel fans verbaasde reacties achterlaten. ‘Dit had niemand zien aankomen’ , ‘Error’ en ‘Is dit een grap?’, klinkt het onder de foto’s.

Lees ook: Achterlaten puppy met staartje op z’n kop wordt gered uit vrieskou

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Monica Geuze