Even een poepie laten ruiken: dit toilet is verkozen tot de mooiste van Nederland

mooiste toilet

Spannender dan dit kan een toiletbezoek niet worden

Tegenwoordig dossen restaurants behoorlijk uit met hun interieur om maar een verpletterende indruk achter te laten. Anno 2020 mag ook het kleinste kamertje niet overgeslagen worden. Rooftop bar BLOU snapte dat als geen ander en sleepte ermee de titel β€˜Mooiste Toilet van Nederland’ in de wacht – want ja, ook daar zijn tegenwoordig wedstrijden voor.

Unieke toiletervaring

Je ogen uitkijken terwijl je ondertussen je behoefte doet? Op het toilet van rooftop bar BLOU kan het. Op de website spreekt de Arnhemse bar over β€˜de ultieme toiletervaring’ en wij snappen wel waarom. Wij zijn daarmee ook niet de enige: het genderneutrale toilet werd onlangs uitgroepen tot de mooiste van Nederland.

View this post on Instagram

2 TIMES A WINNER! πŸŽ‰ Vandaag is de Toilet Experience uitgeroepen tot π‡πžπ­ 𝐦𝐨𝐨𝐒𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐒π₯𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫π₯𝐚𝐧𝐝! πŸ† Tijdens het uitreiken van de prijs is de Toilet Experience omgedoopt tot 𝐓𝐇𝐄 π‘πŽπŽπ…πƒπ‘πŽπ! Hiermee is de winnaar van de namenwedstrijd bekend geworden. De winnaar van het champagnediner voor 10 personen heeft persoonlijk bericht ontvangen. πŸ₯‚ πŸ‘‰https://www.123toilet.nl/mooiste-toilet/

A post shared by BLOU Rooftop bar (@blourooftopbar) on

18 meter hoog

Het winnende toilet is aangelegd in een ongebruikte liftschacht van 18 meter hoog en de ruimte heeft een dikke glazen bodem. Wil je niet naar beneden kijken? Dan zijn er tig andere details die het oog strelen. Denk aan blauw marmeren muren, een gouden wasbak en goud-geΓ«tiketteerde champagneflessen die in sfeervolle nissen in de ruimte staan. Daarnaast bevindt zich in de ruimte ook nog een speciale knop waarmee bezoekers een lichteffect naar keuze kunnen instellen. Zeven kleuren schijten krijgt opeens een heel andere betekenis.

 

Lees ook:Waarom moeten we toch altijd poepen als we gaan hardlopen?

Bron: LINDA, BLOU | Beeld: Unsplash