Oeh la la: je kunt nu in een Barbie-caravan overnachten

Barbie

Een meisjesdroom die uitkomt

Iedereen houdt van vakantie en hoe leuker het verblijf, hoe beter. Als het gaat om het boeken van een meidentrip, willen we het over de top. Niets is meer meisjesachtig dan een reis met een Barbie-thema. Let’s go!

Barbie

Je hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben dé plek gevonden voor een weekendje weg met de meiden. Deze plek brengt je terug naar alle leuke herinneringen van vroeger. Maar nu kun je met een volwassen gevoel het Barbie-leven instappen. De caravan geeft een ‘Instagrammable’ gevoel en het interieur is precies zoals je je zou voorstellen. Overal is het roze, goud, glitter en veel Barbie-achtige printjes. Het lijkt er dan ook op dat Barbie en de Love Island-villa een baby hebben gekregen!

Dixie Daydream

Je moet wel even de zee over, want de caravan staat in Camber Sands in East Sussex, Engeland. Dixie – ja, de caravan heeft een naam – heeft veel ruimte en biedt plaats voor zes volwassenen. Er zijn drie slaapkamers en één badkamer. De caravan bevindt zich op een vakantiepark. Heel fijn, want hiermee heb je toegang tot alle voorzieningen van het park. Wel moet je even een gastenpas aanvragen om gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld het verwarmde zwembad. Geen probleem toch?

In minder dan vijf minuten ben je op het prachtige strand van Camber Sands, waar je kunt genieten van de zonsondergang. Daarnaast zijn er veel leuke plaatsen in de buurt om een hapje te eten. Dixie is te huren op Airbnb. Er zit wel een prijskaartje aan, want een weekendverblijf kost ongeveer €650 euro, inclusief service- en schoonmaakkosten. De prijs hangt natuurlijk wel af van wanneer je gaat. Je kunt de caravan hier bekijken en boeken.

Recencies

De recensies zijn net zo goed, als de foto’s eruit zien. Op Airbnb laat een gast weten: “Van boeking tot het uitchecken kregen we een geweldige service met veel informatie, prachtige toiletartikelen, super comfortabele bedden, zachte handdoeken en natuurlijk de fantastische caravan.” Een andere gast schrijft: “Ik ging op een meidenweekend en het is hét perfecte, schattigste oord ooit. Een verborgen juweeltje in Camber.”

Wij zeggen: vriendinnen bellen en boeken maar!

Lees ook: ‘Aha: dit mag je wel en niet meenemen uit een hotelkamer’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: NL Beeld