OMG: deze geniale Netflix-truc maakt het kijken van films en series nóg leuker!

Deze Netflix-hack maakt films kijken nog leuker

Wat is er heerlijker dan na een lange dag werken op de bank neerploffen en je favoriete serie kunnen kijken? Netflix is ontzettend populair en dat is ook wel begrijpelijk, er staat zoveel leuks op! Het heerlijke is dat je zoveel afleveringen achter elkaar kunt kijken als je wil, zónder irritante reclame tussendoor. 

Netflix is al geweldig, maar met deze geniale hack maak je het kijken van films en series nog leuker en makkelijker.

Geen idee wat te kijken
Natuurlijk is dat enorme aanbod van Netflix heel fijn, maar je hebt ook momenten dat je geen idee hebt waar je zin in hebt en dat je een uur doelloos heen en weer loopt te zappen tussen series en films. Soms heb je zin in een emotioneel drama, een andere keer kijk je liever een zenuwslopende thriller. Herkenbaar? Daar is nu een grappige en handige oplossing voor.

Elke stemming een account
In plaats dat elk familielid een eigen account krijgt, maak je nu voor elke stemming een verschillende. Dus in plaats van accounts voor jezelf, je vriend en je kids maak je er eentje aan voor je emotionele zelf, je vrolijke zelf, je actiebeluste zelf en ga zo maar door. Daar sla je al je favorieten op en het handige is: in elk account krijg je dan weer suggesties die bij deze favorieten passen! Dus nooit meer zoeken naar iets, maar gewoon denken: in wat voor stemming ben ik? Netflix doet de rest! De bedenker van dit slimme trucje is twitteraar Mike. Hij maakte een account aan voor Mike en Dronken Mike!

Netflix

Dit vind je misschien ook leuk: Dit zijn de tien beste misdaadseries op Netflix. Spanning gegarandeerd!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pexels