Klaar met je onderkin? Met deze tips kun je afvallen in je gezicht

gezicht afvallen

Dit kun je proberen om een wat smaller gezicht te krijgen

De één wil van haar buikje af, de ander baalt van haar onderkin of haar bolle wangen. Hoor jij bij die laatste categorie? Je bent zeker niet de enige. Dit wordt namelijk erg vaak gezocht op Google. Daarom lees je hier hoe je het beste kunt afvallen in je gezicht. 

Afvallen

Laten we direct maar beginnen met het slechte nieuws. Je kunt niet alleen op een specifieke plek gewicht of vet verliezen. Alléén die onderkin weg of dunnere wangetjes krijgen gaat dus lastig worden. Om af te vallen in je gezicht, zul je over je hele lichaam gewicht moeten verliezen. Bij de meeste mensen is gewichtsverlies wel als eerste in het gezicht te zien, dus dat is een goed teken! Er zijn zoveel theorieën en ideeën over afvallen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat de meeste van die ideeën gemeen hebben, is dat ze een gezond en gevarieerd dieet aanraden. Daarbij is voldoende beweging belangrijk.

Dieet

Over het algemeen geldt dat je in een calorietekort moet eten om af te vallen. Simpel gezegd, betekent dit dat je meer moet verbranden dan dat je binnen krijgt. Maar het is niet alleen belangrijk hoeveel je eet, ook wát je eet is belangrijk. “Hoe gezond je huid eruitziet, wordt grotendeels bepaald door wat je eet”, vertelt fitnesscoach Stuart Pilkington aan Good To Know. “Een dieet met veel vitaminen, mineralen en andere gezonde voedingsstoffen kan je huid helpen te herstellen en zorgt ervoor dat je minder vocht vasthoudt in je gezicht. Daardoor wordt je gezicht minder opgeblazen en puffy, en lijkt je gezicht dus dunner.”

Hoe je precies moet eten en bewegen om af te vallen in je gezicht lees je op de volgende pagina.

Pagina 1/2