Onthullend: volgens jouw sterrenbeeld vind jij déze mannen het meest aantrekkelijk!

Misschien vinden we dan nu eindelijk onze prins op het witte paard

Voor alle single vrouwen onder ons, het valt nog niet mee om de prins op het witte paard te vinden. Soms hebben we ook even geen idee meer wat we nou wel en wat we niet leuk vinden aan mannen. Misschien kunnen de sterren ons weer even een zetje in de juiste richting geven. En voor alle vrouwen die al helemaal gesetteld zijn; kijk stiekem even mee of jouw man wel écht bij je past volgens je sterrenbeeld.

Nou Tweelingen, jij houdt er wel een spannend leven op na!

Steenbok (22 december tot 19 januari)
Over het algemeen zijn Steenbokken harde werkers. Een man die loyaal, gevoelig is en jou altijd steunt, wat er ook gebeurt is perfect voor jou. En ja, mannen die niet zeker weten wat ze willen of niet 100 procent voor jou gaan zijn voor jou een echte tijdsverspilling. 

Waterman (20 januari tot 18 februari)
Watermannen hebben over het algemeen dromerige en veranderlijke karakters. Dit zorgt ervoor dat mannen die heldhaftig en artistiek zijn, perfect in jouw straatje passen. Mannen die net een beetje anders dan andere zijn en precies weten wat ze willen heb jij een zwak voor.

Vissen (19 februari tot 20 maart)
In jouw chaotische en dromerige wereld moet vooral wat structuur en stabiliteit komen. De perfecte mannen die hierbij passen zijn slim, behulpzaam en stabiel. Je hoeft niet veel te klagen hoor Vissen, want wat je ervoor terug krijgt is wel de meest romantische man ooit.

Ram (21 maart tot 19 april) 
Je hebt gauw de neiging om mannen uit te zoeken die net als jouzelf zijn; lief, zorgzaam en charmant. Maar niet altijd pakt dit op de juiste manier uit, want deze mannen eisen soms meer tijd en aandacht dan dat jij ze op dat moment kan geven. Probeer ook tijd voor jezelf te nemen en voel je vrij dit aan hen te vertellen.

Stier (20 april tot 20 mei)
Stieren staan erom bekent dat ze een eigen mening hebben en dat deze niet snel zullen aanpassen. Mannen die gepassioneerd zijn en een doel voor ogen hebben vind jij erg aantrekkelijk. Nou maar hopen dat deze man niet zo koppig en eigenwijs is als jij bent!

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)
Jij hebt een enorme drang naar afwisseling en avontuur. Wanneer er mannen zijn die avontuurlijk, charismatisch zijn en een risico te durven nemen ben jij helemaal om. Zijn ze wat minder wild en kunnen ze niet tippen aan jouw avontuurlijkheid, dan ben jij gelijk weg.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)
Als je mocht kiezen, blijf jij veel liever een avondje thuis op de bank met een goed boek, in plaats dat je de kroeg induikt. Kreeften zijn gevoelige en emotionele personen, dus mannen die jou emotionele stabiliteit kunnen geven passen het best bij jou. Grote kans dat jij eerder verliefd wordt op een collega dan iemand die je met het uitgaan tegenkomt. Hem kan je namelijk vertrouwen en zal er altijd zijn.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)
Als leeuw ben jij een geboren leider en hou je er heel erg van om in de spotlights te staan. Wanneer mannen creatief en intelligent zijn en weten om jou (en anderen) te inspireren, val jij als een blok voor ze. De beste plek om jouw man te vinden zal waarschijnlijk dan ook op het midden van de dansvloer onder de spotlight zijn.

Maagd (23 augustus tot 22 september)
Maagden houden ervan om voor andere mensen te zorgen en zelf verzorgd te worden. Zodra er een man op je pad komt en artistiek en emotioneel is én die jou ook kan steunen en verzorgen ben je om. Vaak kom je er pas te laat achter dat de mannen waar je in eerste instantie voor valt wel verzorgd willen worden maar waar je andersom niets voor terug krijgt. Snel wegwezen Maagd, want jij verdient iemand die de wereld voor je over heeft!

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)
Het komt nog wel eens voor dat het energielevel bij de Weegschaal soms op een heel laag pitje staat. Een man die zelfverzekerd is en heel energie geeft is dan ook een echte turn on voor jou. Mannen moeten jou veroveren in plaats van jij hem, en dan hebben ze aan jou zeker een goede!

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
Schorpioenen staat erom bekend dat ze veel nodig hebben in een relatie, maar ook veel kunnen geven. Een man die altijd aan je zijde zal staan, wat er ook gebeurt en die daarnaast verzorgend en geduldig is zijn een perfecte match voor jou.

Boogschutter (22 november tot 21 december)
Zo avontuurlijk als jij bent Boogschutter, zo meegaand moet een man daarin zijn in jullie relatie. Iemand die slim en open-minded in het leven staat past perfect bij jou. Jouw ideale man heeft veel energie, deinst nergens voor terug en heeft ongelofelijk veel uithoudingsvermogen.

Lees ook: Déze Netflix series passen het best bij jouw sterrenbeeld!

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash